Dienstverlener breidt uit met managed services en systeemintegratie

Provide neemt VanderLet over

12-11-2012 11:57 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Consulting, Overnames, SaaS, IaaS, PaaS | Lees meer over de bedrijven: Provide Groep, Vanderlet | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
Overname

Ict-dienstverlener Provide Consultuing neemt voor een onbekend bedrag branchegenoot VanderLet uit Almere over. Hierdoor voegt Provide managed services en systeemintegratie aan het portfolio toe. Vanaf 9 november 2012 worden alle diensten van VanderLet uitgevoerd onder de Provide Groep. De activiteiten van VanderLet in Almere zullen worden ondergebracht in het hoofdkantoor van de Provide Groep in De Meern.

Provide is gespecialiseerd in de implementatie en ondersteuning van maatwerkprogrammatuur, software voor beheer en onderhoud en erp-oplossingen. De dienstverlener heeft vooral klanten in de financiële sector (banken en verzekeraars), de industrie en de (semi)overheid. Provide levert consulting-, technology- en outsourcingsdiensten. De Provide Groep nam vorige maand ook al app-developer Applisive over. Provide is het zusterbedrijf van Saga Consulting uit België.

VanderLet, opgericht in 1992, ontwerpt en realiseert informatiesystemen die 24/7 beheerd en ondersteund worden. VanderLet heeft zijn eigen Virtual Desktop Infrastructure (Cloud) Solutions en ketenmonitoring-diensten. De opdrachtgevers komen uit het bedrijfsleven en de overheid. Het team van VanderLet bestaat uit bijna veertig specialisten die de afgelopen jaren actief zijn geweest in de markt van managed services en (private) cloud computing. Door de samenvoeging met Provide kan VanderLet de voordelen van managed service en ict-outsourcing combineren met toepassingen als IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service) of SaaS (Software as a Service).

20 vacatures
Senior Systeembeheerder

De Bascule , Duivendrecht

Systems Engineer

Travix Nederland B.V. , Amsterdam

Netwerk- Systeembeheer

Wazda-IT Solutions , Goor

Managed Services Engineer m/v / systeembeheerder

PK Automatisering , Assen

Senior systeembeheerder

Openbare Bibliotheek Amsterdam , Amsterdam

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1575 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1272 6.2
Klik voor meer info4 1072 6.2
Klik voor meer info5 1000 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 528 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 399 6.0