Dienstverlener breidt uit met managed services en systeemintegratie

Provide neemt VanderLet over

12-11-2012 11:57 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Consulting, Overnames, SaaS, IaaS, PaaS | Lees meer over de bedrijven: Provide Groep, Vanderlet | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
Overname

Ict-dienstverlener Provide Consultuing neemt voor een onbekend bedrag branchegenoot VanderLet uit Almere over. Hierdoor voegt Provide managed services en systeemintegratie aan het portfolio toe. Vanaf 9 november 2012 worden alle diensten van VanderLet uitgevoerd onder de Provide Groep. De activiteiten van VanderLet in Almere zullen worden ondergebracht in het hoofdkantoor van de Provide Groep in De Meern.

Provide is gespecialiseerd in de implementatie en ondersteuning van maatwerkprogrammatuur, software voor beheer en onderhoud en erp-oplossingen. De dienstverlener heeft vooral klanten in de financiële sector (banken en verzekeraars), de industrie en de (semi)overheid. Provide levert consulting-, technology- en outsourcingsdiensten. De Provide Groep nam vorige maand ook al app-developer Applisive over. Provide is het zusterbedrijf van Saga Consulting uit België.

VanderLet, opgericht in 1992, ontwerpt en realiseert informatiesystemen die 24/7 beheerd en ondersteund worden. VanderLet heeft zijn eigen Virtual Desktop Infrastructure (Cloud) Solutions en ketenmonitoring-diensten. De opdrachtgevers komen uit het bedrijfsleven en de overheid. Het team van VanderLet bestaat uit bijna veertig specialisten die de afgelopen jaren actief zijn geweest in de markt van managed services en (private) cloud computing. Door de samenvoeging met Provide kan VanderLet de voordelen van managed service en ict-outsourcing combineren met toepassingen als IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service) of SaaS (Software as a Service).

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter
?

12 vacatures
Senior Linux Systeembeheerder

Net Ground B.V. , Nootdorp

Instrumentatietechnicus afdeling Beheer & Advies m/v

UMC Utrecht , Utrecht

Senior systeembeheerder

Mediacollege Amsterdam , Amsterdam

Rapportagebouwer Cognos (36 werkuren)

gemeente Ede , Ede GD

IT beheerder

Haagse Hogeschool , 's-Gravenhage

Top 10 Reagerende bezoekers
   Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1817 6,9
Klik voor meer info2 1399 6,5
Klik voor meer info3 1348 6,4
Klik voor meer info4 1141 6,3
Klik voor meer info5 1079 6,3
Klik voor meer info6 1029 5,8
Klik voor meer info7 813 6,6
Klik voor meer info8 604 5,8
Klik voor meer info9 495 6,3
Klik voor meer info10 429 5,8