Microsoft wint voor het eerst software-award | Computable Awards | Computable
 

Microsoft wint voor het eerst software-award

14-10-2009 22:01 | Door Johannes van Bentum | Lees meer over de bedrijven: Exact, Microsoft, Google, TNS Nipo, MBCF, Computable | Er is 1 reactie op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
Computable Awards 2009 nieuw logo

Softwarebedrijf Microsoft heeft voor het eerst de Computable Award 'Beste Softwareleverancier van het jaar' in de wacht gesleept. In de voorgaande drie jaar ging de prijs naar achtereenvolgens Exact Software (twee keer) en Google. Het is voor de vierde keer dat de Computable Awards werden uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Elf bedrijven en personen ontvingen een Computable Award. Daarnaast werden vier Computable 100 Imago Awards uitgereikt. Presentatrice Petra Kagchelland en Computable-hoofdredacteur Alex Beishuizen overhandigden de onderscheidingen.

Google

Zoekmachine- en softwarebedrijf Google werd de grote winnaar van de Computable Imago Awards. Het bedrijf ontving maar liefst drie van de vier awards: Beste werkgever, Innovatiefste ict-onderneming en krachtigste ict-onderneming van het jaar.

Lezers en bezoekers van de website Computable.nl droegen projecten, bedrijven en personen voor. Uit die suggesties koos de redactie in elke categorie vijf genomineerden. Op die genomineerden brachten lezers van Computable.nl in elke categorie steeds één stem uit. In totaal werden 65.000 stemmen uitgebracht. Daarmee zijn de jaarlijkse Computable Awards de meest prestigieuze prijzen in de ict-sector.

Imago-onderzoek

De uitreiking van de Computable Awards valt samen met de presentatie van de Computable 100, een jaargids met de ranglijst van de honderd krachtigste ict-bedrijven van Nederland. De lijst is gebaseerd op onderzoek door de financiële experts van Mazers Berenschot Corporate Finance en een imago-onderzoek onder Computable-lezers door TNS Nipo.

Computable is de grootste ict-vaktitel van Nederland. Het merk bestaat uit een website met dagelijks nieuws en achtergronden uit de ict-sector, een weekblad met 70.000 abonnees, zes jaargidsen, webcasts en seminars. De redactie wordt in haar werk bijgestaan door ruim duizend ict-experts die bloggen en expertise leveren op de 25 belangrijkste deelgebieden in de ict.

Missie

De missie van Computable is ict-managers en ambitieuze ict-professionals te ondersteunen zodat zij hun werk beter kunnen doen.
De winnaars

Yacht, ICT-recruiter van het jaar
VX Company, ICT-detacheerder van het jaar
Bouw Nationale Databank Wegverkeersgegevens, ICT-project van het jaar bij de overheid
KPN-winkels gebruiken geen papier meer, ICT-project van het jaar
Cisco, Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar
Imtech ICT, Dienstverlener van het jaar
Microsoft, Softwareleverancier van het jaar
HP, Hardwareleverancier van het jaar
IBM, Meest maatschappelijk verantwoorde onderneming van het jaar
René Steenvoorden van Rabobank, CIO van het jaar
Wilbert Kieboom van Logica, CEO van het jaar

Computable 100
IBM
, Beste zakenpartner van het jaar
Google, Beste werkgever van het jaar
Google, Meest innovatieve ict-bedrijf van het jaar
Google, Krachtigste ict-bedrijf van het jaar

 

Twitter
Isense  Ordina
Sponsored by

Interviews sponsoren Computable Awards 2015

In het kader van de Computable Awards 2015 is met verschillende sponsoren gesproken over de ontwikkelingen in de markt en hun organisaties. Lees hier de verhalen van Zetacom, F-SecureHaselhoff GroepFortinet en Red Hat.

 
Partners

Gold

ExactKPN

Silver

HaselhoffQNH ConsultingRed HatBPM CompanyF-Secure Chess iX Sentia Global Knowledge NetworkSogetiLeasewebFortinetNeomaxSplit~VisionProgressConclusionZetacom

Social Media

OrdinaIsense

Tafel

Salesforce.comCo�peratie VGZRedSocksFox-ITRAVE-cruitmentSamsungSltnHPHippoIreckonUHogeschool van Arnhem en NijmegenEttuIprofsBelastingdienstLogicalis SMCCiscoKronosSSC-ICT HaaglandenPostNLHet InlichtingenbureauPinkRoccadeIBMMiscoSNS BankCGI

Word partner van de Computable Awards