Dina-Perla Marciano presenteert Awards

31-08-2012 11:59 | Door Johannes van Bentum | Lees meer over het bedrijf: Computable | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
Dina-Perla Marciano

Dina-Perla Marciano presenteert in 2012 de Computable Awards

Dina-Perla Marciano presenteert in 2012 de Computable Awards

Communicatie- en pr-consultant Dina-Perla Marciano presenteert de Computable Awards 2012. Samen met Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum reikt zij op 4 oktober 2012 tijdens het Computable Awardsgala de prijzen uit. Tijdens die feestelijke avond in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee worden twaalf Computable Awards uitgereikt aan bedrijven, personen en projecten in de Nederlandse ict-sector. Voor de eerste keer zal ook de Partner van het jaar Award worden toegekend.

In de ict-sector is Dina-Perla Marciano bekend als communicatie- en pr-consultant voor verschillende technologiebedrijven. In haar werk heeft zij een ruime kennis opgebouwd van de ict-sector en het ict-bedrijfsleven. Het is voor het zevende jaar op rij dat de Computable-awards worden uitgereikt.

De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Daarnaast worden vijf prijzen uitgereikt aan de krachtigste ict-bedrijven van Nederland. Zij staan in de top van de Computable 100-lijst.

Lezers van Computable werd gevraagd aan de hand van een project dat hen het afgelopen jaar is opgevallen een partij uit de Nederlandse ict-sector voor te dragen voor een award. Het kon daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest. Zij hebben in totaal 471 voordrachten gedaan voor de Computable Awards 2012. In de categorie voor de ict-dienstverleners kwamen met 92 nominaties de meeste voordrachten binnen.

Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteert een onafhankelijke, vierkoppige vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in oktober ontvangt. Lezers kunnen tot 14 september 2012 hun stem uitbrengen.

Partner van het Jaar

Computable reikt dit jaar voor het eerst een Partner van het jaar Award uit. De onderscheiding is bedoeld om de aandacht te vestigen op een aansprekend ict-project waarin verschillende ict-partners met succes hebben samengewerkt. De Computable-redactie heeft hiervoor tien ict-projecten genomineerd.

Lezers kunnen hun stem online uitbrengen via de poll naast dit artikel, ook kunnen zij hun stem motiveren in een reactie onder dit artikel. De Computable-redactie bepaalt uiteindelijk welk project de prijs in de wacht sleept. Die keuze wordt mede gebaseerd op het aantal stemmen dat op een project wordt uitgebracht en de motivaties die lezers achterlaten. Stemmen kunnen tot en met 14 september 2012 worden uitgebracht.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

 

Twitter
Isense  Ordina
Sponsored by
Partners

Gold

ExactKPN

Silver

HaselhoffQNH ConsultingRed HatBPM CompanyF-Secure Chess iX Sentia Global Knowledge NetworkSogetiLeasewebFoundIMFortinetNeomaxSplit~VisionProgressConclusionZetacom

Social Media

OrdinaIsense

Tafel

Salesforce.comCo�peratie VGZRedSocksFox-ITRAVE-cruitmentSamsungSltnHPHippoIreckonUHogeschool van Arnhem en NijmegenEttuIprofsBelastingdienstLogicalis SMCCiscoKronosSSC-ICT HaaglandenPostNLHet InlichtingenbureauPinkRoccadeIBMMisco

Word partner van de Computable Awards