Computable past jury Awards 2013 aan | Computable Awards | Computable
 

Computable past jury Awards 2013 aan

21-12-2012 08:45 | Door Sander Hulsman | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
Computable Awards 2012 winnaars

Winnaars Computable Awards 2012

Winnaars Computable Awards 2012

De jury van de Computable Awards 2013 bestaat weer uit vijf leden. Jurylid Eric van der Wolk heeft zijn kandidatuur beschikbaar gesteld en deze wordt opgevuld door Mathieu Paapst en Jolan Smeets. Naast de nieuwe twee juryleden beoordelen ook dit jaar Jeroen Aris, Fred Bons en Bernard Vuijk alle ingezonden voordrachten.

De vijfkoppige vakjury zal in 2013 de voordrachten voor een nominatie voor een Computable Award beoordelen. Deze voordrachten voor awards worden gedaan door bezoekers van de ict-vaksite Computable.nl. Sinds 2011 doet een onafhankelijke jury dit. Lezers wordt gevraagd hun voordracht te onderbouwen met een project van de betreffende persoon of organisatie dat hen in het afgelopen jaar is opgevallen.

De vijf juryleden zullen niet alleen de voorgedragen organisaties en bedrijven op hun merites beoordelen, zij bepalen ook de genomineerden en krijgen een stem in wie de Computable Awards later in het jaar ontvangen. De stemmen van Computable-lezers en het oordeel van de jury tellen elk voor de helft mee bij het bepalen van de winnaars.

Feestelijk diner

De Computable Awards worden in 2013 voor de achtste keer op rij uitgereikt tijdens een avondvullend programma met feestelijk diner. Kijk in welke categorieën organisaties en personen voorgedragen kunnen worden voor een Computable Award of doen dien direct je favoriete persoon of organisatie voorKijk in de Hall of Fame om te zien wie in de afgelopen zeven jaar deze vakprijs ontvingen.

Jury Computable Awards 2013

Lees meer over:
Jeroen Aris (Heineken)
Fred Bons (Ordina)
Mathieu Paapst (Rijksuniversiteit Groningen, Centrum voor Recht & ICT)
Jolan Smeets (Rood Projecten)
Bernard Vuijk (Projects for Professionals)

 

Twitter
Isense  Ordina
Sponsored by

Interviews sponsoren Computable Awards 2015

In het kader van de Computable Awards 2015 is met verschillende sponsoren gesproken over de ontwikkelingen in de markt en hun organisaties. Lees hier de verhalen van Zetacom, F-SecureHaselhoff GroepFortinet en Red Hat.

 
Partners

Gold

ExactKPN

Silver

HaselhoffQNH ConsultingRed HatBPM CompanyF-Secure Chess iX Sentia Global Knowledge NetworkSogetiLeasewebFortinetNeomaxSplit~VisionProgressConclusionZetacom

Social Media

OrdinaIsense

Tafel

Salesforce.comCo�peratie VGZRedSocksFox-ITRAVE-cruitmentSamsungSltnHPHippoIreckonUHogeschool van Arnhem en NijmegenEttuIprofsBelastingdienstLogicalis SMCCiscoKronosSSC-ICT HaaglandenPostNLHet InlichtingenbureauPinkRoccadeIBMMiscoSNS BankCGI

Word partner van de Computable Awards