Cisco en Citrix starten nieuw partnerinitiatief

26-06-2012 17:18 | Door Sander Hulsman | Lees meer over de bedrijven: Cisco, Citrix | Er is 1 reactie op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Cisco en Citrix introduceren de Cisco en Citrix Partner Accelerator. Dit nieuwe wereldwijde initiatief laat de channel-verkoop en de leveringsmodellen binnen beide organisaties op elkaar aansluiten, door middel van één framework. Hiermee worden competenties van channel-partners verbeterd, wordt partnerdifferentiatie vergroot en winstgevendheid van partners verbeterd.

Gezamenlijke channel-partners profiteren met de Partner Accelerator van de snelgroeiende vraag maar enterprise mobility, desktopvirtualisatie en de keuze voor apparaat, door het aanbieden van de Cisco Virtualization Experience Infrastructuur (VXI) met Citrix XenDesktop-oplossing.

Met de Cisco en Citrix Partner Accelerator-tools kunnen partners zich bezighouden met consultatieve verkoop, uitbreiding van het datacenter, desktopvirtualisatie, samenwerkingsactiviteiten en het ontwikkelen van herhaalbare oplossingen. De tools helpen resellers die partner zijn van beide organisaties een Cisco VXI te bouwen met Citrix XenDesktop en leveren complete oplossingen die virtuele desktops, spraak en video combineren voor een optimale datacenter-, netwerk- en collaboration infrastructuur.

De nieuwe oplossing maakt tevens verkoop- en marketingmiddelen beschikbaar, waardoor partners zich sneller op de markt kunnen begeven met nieuwe producten en verkoop- en implementatiecycli verkorten. Overige voordelen zijn onder andere ‘proof of concept' en financiering van assessments. Partners die voldoen aan alle eisen, mogen gebruikmaken van een unieke branding.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

16 vacatures
Software Architect

VNU Vacature Media , Amsterdam

Medior Applicatieontwikkelaar .Net

Belastingdienst , Apeldoorn

IT Solution Architect

DTG , Amsterdam Zuidoost

iOS & Android Mobile App Developer

Trust International BV , Dordrecht

ERP Project manager

Valmont Nederland BV , Maarheeze

Top 10 Reagerende bezoekers
   Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1822 6,9
Klik voor meer info2 1404 6,5
Klik voor meer info3 1349 6,4
Klik voor meer info4 1141 6,3
Klik voor meer info5 1080 6,3
Klik voor meer info6 1029 5,8
Klik voor meer info7 814 6,6
Klik voor meer info8 606 5,8
Klik voor meer info9 495 6,3
Klik voor meer info10 427 5,8