Cisco en Citrix starten nieuw partnerinitiatief

26-06-2012 17:18 | Door Sander Hulsman | Lees meer over de bedrijven: Cisco, Citrix | Er is 1 reactie op dit artikel | Permalink
deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Cisco en Citrix introduceren de Cisco en Citrix Partner Accelerator. Dit nieuwe wereldwijde initiatief laat de channel-verkoop en de leveringsmodellen binnen beide organisaties op elkaar aansluiten, door middel van één framework. Hiermee worden competenties van channel-partners verbeterd, wordt partnerdifferentiatie vergroot en winstgevendheid van partners verbeterd.

Gezamenlijke channel-partners profiteren met de Partner Accelerator van de snelgroeiende vraag maar enterprise mobility, desktopvirtualisatie en de keuze voor apparaat, door het aanbieden van de Cisco Virtualization Experience Infrastructuur (VXI) met Citrix XenDesktop-oplossing.

Met de Cisco en Citrix Partner Accelerator-tools kunnen partners zich bezighouden met consultatieve verkoop, uitbreiding van het datacenter, desktopvirtualisatie, samenwerkingsactiviteiten en het ontwikkelen van herhaalbare oplossingen. De tools helpen resellers die partner zijn van beide organisaties een Cisco VXI te bouwen met Citrix XenDesktop en leveren complete oplossingen die virtuele desktops, spraak en video combineren voor een optimale datacenter-, netwerk- en collaboration infrastructuur.

De nieuwe oplossing maakt tevens verkoop- en marketingmiddelen beschikbaar, waardoor partners zich sneller op de markt kunnen begeven met nieuwe producten en verkoop- en implementatiecycli verkorten. Overige voordelen zijn onder andere ‘proof of concept' en financiering van assessments. Partners die voldoen aan alle eisen, mogen gebruikmaken van een unieke branding.

Reacties op dit artikel
Geen ratingHarm van der Ploeg, 27-06-2012 11:29
Azlan is partner in de uitrol en heeft voor een breder aantal partners een partner programma genaamd Momentum DC ontwikkeld om partners die niet in aanmerking komen voor het partner accelerator programma te ondersteunen succesvol met Cisco en Citrix in de desktop virtualisatie markt te worden.
13 vacatures
Sharepoint Architect

FastFlex , 's-Gravenhage

Junior Software Engineer ETL

Achmea , Tilburg

IOS/Android app developer

Technolution , Gouda

Technical Innovator

Ordina , Nieuwegein

Lead Engineer IT Infra

Vanderlande Industries , Veghel

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1563 6.2
Klik voor meer info2 1299 6.0
Klik voor meer info3 1266 6.2
Klik voor meer info4 1069 6.2
Klik voor meer info5 976 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 521 6.1
Klik voor meer info9 397 6.0
Klik voor meer info10 391 6.2