Siemens beste adviseur besturingssystemen

23-06-2009 08:23 | Door Diederik Toet | Lees meer over het bedrijf: Siemens | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
Siemens

Van alle dienstverleners die adviseren over besturingssystemen, wordt Siemens als beste beoordeeld. Met een gemiddeld rapportcijfer van 7,6 laat het bedrijf onder meer IBM (7,4), HP (7,2) en Unisys (7,2) achter zich. Dat blijkt uit onderzoek van Computable onder bijna tweeduizend ict-managers en -professionals.

Siemens scoort het beste op de onderdelen 'prijs', 'kwaliteit van de dienstverlening', 'nakomen van de tijdsplanning', 'binnen budget blijven' en zijn manier van communiceren met klanten. IBM krijgt veruit het hoogste rapportcijfer voor zijn kennis van het onderwerp: een 8,0.

De gemiddelde score van alle in de rapportcijferlijst opgenomen dienstverleners op het gebied van besturingssystemen, is een 7,2.

ICT Services Guide 2009
ICT Services Guide 2009 besturingssystemen

Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)

Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)

Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

In de gids worden onder andere per topic rapportcijfers gegeven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden opgedaan. Ook werden de respondenten algemenere vragen en stellingen voorgelegd.

In verband met representativiteit worden in de cijferlijst alleen dienstverleners getoond die van voldoende respondenten een rapportcijfer ontvingen. Andere bedrijven kunnen gemiddeld hoger scoren, maar werden door te weinig respondenten genoemd.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter