Microsoft en VX Company beste beheeradviseur

26-06-2009 10:00 | Door Diederik Toet | Lees meer over de bedrijven: Microsoft, VX Company | Er is 1 reactie op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
beheer stop macht

Van alle bedrijven die adviseren op het gebied van ict-beheer, krijgen de adviseurs van softwareleverancier Microsoft en die van detacheringsbureau VX Company de hoogste waardering. Dat blijkt uit onderzoek dat Computable kortgeleden liet uitvoeren onder bijna tweeduizend ict-managers en -professionals.

Beide ondernemingen krijgen een gemiddeld rapportcijfer 7,1 van de respondenten. Daarmee laten ze onder meer de collega's van HP (7,0), Logica en Unisys (beide 6,9) nipt achter zich. Microsoft krijgt een 7,7 voor het onderdeel kennis. Dat is ruim meer dan zijn rivalen. VX Company heeft zijn toppositie voornamelijk te danken aan de hoge gemiddelde scores op prijs (6,8), betrouwbaarheid (7,3) en nakomen van de tijdsplanning.

Alle dienstverleners die adviseren op het gebied van ict-beheer scoren gezamenlijk gemiddeld een 6,7.

ICT Services Guide 2009
ICT Services Guide 2009 Beheer

Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)

Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)

Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

In de gids worden onder andere per topic rapportcijfers gegeven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden opgedaan. Ook werden de respondenten algemenere vragen en stellingen voorgelegd.

In verband met representativiteit worden in de cijferlijst alleen dienstverleners getoond die van voldoende respondenten een rapportcijfer ontvingen. Andere bedrijven kunnen gemiddeld hoger scoren, maar werden door te weinig respondenten genoemd.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter