easyPOS software neemt Van Hessen Retail over

15-01-2013 10:37 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Helpdesk, Overnames | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
Overname

Softwareontwikkelaar voor de modebranche easyPOS software neemt voor een onbekend bedrag softwareontwikkelaar voor de schoenenbranche Van Hessen over. Door de overname gaat easyPOS software voor de gebruikers van Swis-software de support verzorgen en de programmatuur onderhouden. Momenteel vindt de overdracht van de supportafdeling plaats, zodat men voor ondersteuning voortaan bij easyPOS software terecht kan.

De overname van Van Hessen Retail uit Ridderkerk is op 7 januari 2013 beklonken. In verband met gezondheidsproblemen heeft de eigenaar besloten om voor het bedrijf een nieuwe eigenaar te zoeken. Van Hessen Retail is een softwarebedrijf met eigen software voor de automatisering van de schoenenbranche. Het bedrijf is zo’n twintig jaar actief op de Nederlandse markt met de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van Swis-software.

Software, hardware en supplies

easyPOS software ontwikkelt sinds 1983 software met daarbij een specialisatie voor de retail/fashionbranche. De softwareproducten worden zelf ontwikkeld, getest en rechtstreeks verkocht aan klanten in Nederland, België en de Nederlandse Antillen.

Naast software levert easyPOS software ook hardware en supplies. Tevens verzorgt het bedrijf de installatie en support van de gekochte producten. Deze totaaloplossing van één leverancier geeft een flexibele integratie van de software en een snelle, duidelijke ondersteuning. Ook websites en webshops worden geheel door easyPOS software verzorgd.

17 vacatures
(Senior) Projectmanager

FastFlex , 's-Gravenhage

Teamleider Tekst

Stichting Dedicon , Grave

Digitaal Specialist B (Intelligence)

Politie , Breda

Digitaal Specialist A (Intelligence)

Politie , Breda

Digitaal Specialist A (Opsporing)

Politie , Breda

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1556 6.2
Klik voor meer info2 1288 6.0
Klik voor meer info3 1261 6.2
Klik voor meer info4 1065 6.2
Klik voor meer info5 971 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 754 6.2
Klik voor meer info8 515 6.1
Klik voor meer info9 392 6.0
Klik voor meer info10 389 6.2