Oracle-partner Steltix koopt Spaanse concurrent

12-09-2011 10:26 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Oracle-applicaties | Lees meer over het bedrijf: Steltix | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
Jasper van Wijk

Jasper van Wijk

Jasper van Wijk

Europees Oracle-specialist Steltix heeft voor een onbekend bedrag zijn Spaanse branchegenoot Adiante overgenomen. Via Adiante haalt Steltix aanvullende kennis in huis voor de specifieke markten verzekeringen, zorg en retail. Ook wordt het portfolio van Oracle-applicaties sterk uitgebreid. De bedrijven zullen gezamenlijk opereren onder de naam Steltix.

Steltix wordt geleid door de Nederlander Jasper van Wijk. Hij ziet in Adiante een uitbreiding van Oracle-technologie en business intelligence. ‘Vooral onze klanten met Oracle JD Edwards-oplossingen krijgen toegang tot uitgebreidere dienstverlening die hen helpt de kosten verder te beperken.' Steltix is opgericht door Van Wijk en heeft tien vestigingen in Europa en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sarnen, Zwitserland.

Adiante is een Gold Oracle Partner gespecialiseerd in oplossingen voor hoge beschikbaarheid, replicatie, beveiliging en goed presterende Oracle-omgevingen. In Spanje was Adiante het eerste bedrijf dat werd gecertificeerd voor GoldenGate, Oracle's tool voor het repliceren van heterogene omgevingen.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

8 vacatures
Junior Informatie Analist / Designer

KAS BANK N.V. , Amsterdam

Functioneel Beheerder Zorg

Albert Schweitzer ziekenhuis , Dordrecht

Business Analyst

Sanoma Learning , 's-Hertogenbosch

Informatiebeheerder E (Website en e-Formulieren)

Gemeente Breda , Breda

Informatie Analist

NS , Utrecht

Top 10 Reagerende bezoekers
   Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1820 6,9
Klik voor meer info2 1401 6,5
Klik voor meer info3 1349 6,4
Klik voor meer info4 1141 6,3
Klik voor meer info5 1079 6,3
Klik voor meer info6 1029 5,8
Klik voor meer info7 814 6,6
Klik voor meer info8 605 5,8
Klik voor meer info9 495 6,3
Klik voor meer info10 427 5,8