PeopleWare beheert infrastructuur HVO-Querido

07-02-2013 16:01 | Door Johannes van Bentum | Lees meer over het bedrijf: PeopleWare | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
verpleegster zuster vrouw

De Leidse ict-dienstverlener PeopleWare ICT Solutions beheert de komende twee jaar de ict-infrastructuur van HVO-Querido, een zorgverlener voor de opvang en dagbesteding van dak- en thuislozen met vijftig vestigingen in Amsterdam. De nieuwe infrastructuur moet tot innovatie in de zorgverlening leiden, zoals de introductie van een elektronisch cliëntendossier.

Het tweejarige contract omvat het uitvoeren en leveren van diensten en oplossingen voor de ict-infrastructuur, inclusief gebruikersondersteuning. De ondersteuning vindt plaats op afstand vanuit het zogeheten shared it-center van PeopleWare in Badhoevedorp en on-site op de diverse vestigingen voor de circa elfhonderd medewerkers van HVO-Querido. Deze klus was eerder uitbesteedt aan ict-dienstverlener Inter Access.

De zorgverlener gaat ook CloudActive gebruiken, het Infrastructure-as-a-Service (IaaS) platform van PeopleWare. Dit platform biedt een complete infrastructuur: van servercapaciteit tot storage, van toegang op afstand tot werkplekken voor gebruikers. Daarbij wordt alleen in rekening gebracht wat ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Naast het zorgen voor efficiency op de korte termijn, uitgevoerd door het operationele beheer, zorgt PeopleWare ook voor een effectievere ict-omgeving voor de lange termijn. Zo zijn strategische innovatieve ict-workshops opgenomen in het contract.

Integrator

PeopleWare is een zogeheten system integrator en heeft vestigingen in Leiden, Rotterdam, Badhoevedorp en Brussel. Met zo'n honderdtachtig medewerkers worden ict-projecten uitgevoerd op het gebied van outsourcing, systeemontwikkeling en infrastructuur.
20 vacatures
Systems Engineer

Travix Nederland B.V. , Amsterdam

Senior Systeembeheerder

De Bascule , Duivendrecht

Netwerk- Systeembeheer

Wazda-IT Solutions , Goor

Managed Services Engineer m/v / systeembeheerder

PK Automatisering , Assen

Senior Systeembeheerder

ORTEC bv , Zoetermeer

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1572 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1271 6.2
Klik voor meer info4 1072 6.2
Klik voor meer info5 993 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 524 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 399 6.0