Yenlo levert ministerie I&M applicatiediensten

31-01-2013 08:38 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Consulting, Aanbesteding | Lees meer over het bedrijf: ministerie van Infrastructuur en Milieu | Er is 1 reactie op dit artikel | Permalink
Yenlo

Ict-dienstverlener Yenlo gaat de komende vier jaar op vijftien expertisegebieden ict-diensten leveren aan het Ministerie van Infrastructuur & Milieu. Het ministerie had een aanbesteding uitgeschreven voor de ict-dienstverlening die niet door het ministerie zelf, het Shared Services Centrum-ICT of een gemeenschappelijke dienstverlener vanuit het Directoraat-Generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk geleverd wordt.

De openbare Europese aanbesteding voor het verwerven van ict-expertisediensten is verdeeld in drie percelen met in totaal 61 expertisegebieden. Het gaat hier om de percelen contra-expertise en benchmarking, applicatieontwikkeling, -beheer en -onderhoud en applicatie- en webhosting.

Yenlo heeft op vijftien expertisegebieden binnen applicatieontwikkeling, -beheer en -onderhoud ingeschreven en gewonnen. Concreet houdt dit in dat Yenlo vanaf 1 januari 2013 gedurende vier jaar ict-diensten aan het ministerie levert. Deze dienstverlening bestaat aan de ene kant uit softwaredevelopment en aan de andere kant uit managed services. Het ministerie werkt hiermee aan de totstandkoming van de ict-strategie, de analyse van de bestaande processen en de realisatie van een nieuwe geïntegreerde ict-architectuur.

'Wij creëren de componenten die ervoor zorgen dat het ministerie de gewenste wendbaarheid en focus op zijn eigen dienstverlening tot zijn beschikking krijgt', zegt Ruben van der Zwan, ceo en medeoprichter van Yenlo. 'Met onze managed services maken wij de ict-omgeving beheersbaar en continu beschikbaar voor het ministerie. Zij hebben er geen omkijken naar en kunnen zich richten op hun core business.'

Reacties op dit artikel
De redactie vindt deze reactie: OKFrank, 31-01-2013 11:59
Erg verstandige keuze van I&M.
99 vacatures
Web Developer ASP.NET C# (Medior / Senior)

NiDiDo BV , Barneveld

PHP Programmeur

BWSS B.V. , Deventer

.NET (C#) Programmeur

Let's build IT , Hoorn NH

Pielen in PHP, of on Rails in Ruby?

ForecastXL (via Quoratio BV) , Groningen

Senior SAP BW Specialist - Tilburg

Achmea , Tilburg

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1556 6.2
Klik voor meer info2 1288 6.0
Klik voor meer info3 1262 6.2
Klik voor meer info4 1065 6.2
Klik voor meer info5 973 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 516 6.1
Klik voor meer info9 394 6.0
Klik voor meer info10 391 6.2