CMM: Meer vraag naar webdevelopment

11-02-2013 16:56 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Javascript | Lees meer over het bedrijf: College of Multimedia | Er zijn 6 reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Door de grote stijging van vacatures in de Europese ict-sector groeit de vraag naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Veel mensen willen hun vaardigheden vergroten naast hun huidige baan. College of Multimedia (CMM) ziet dan ook een flinke stijging in het aantal parttime studenten. Vooral de webopleidingen zijn in trek.

Steeds vaker wordt zelfstandigheid van personeel gevraagd op het gebied van bijscholing. Dat men dan voor een parttime opleiding kiest naast hun baan is volgens CMM logisch. Vooral de parttime modules Web Development, Web Development Advanced en Interactive Media zijn populair bij het onderwijsinstituut en laten een stijgend aantal aanmeldingen zien. Gecombineerd vormen deze drie modules de opleiding MultiMedia Engineer, een opleiding van anderhalf jaar die je klaarstoomt voor een baan in de ict-sector.

After Effects en Flash Actionscript

De opleiding Web is onlangs geheel aangepast aan de moderne eisen om zo de kansen op de arbeidsmarkt voor studenten te vergroten. Zo zal video-nabewerking met behulp van After Effects in de tweede module gegeven worden. Hiermee krijgen studenten een bredere basis in Motion Graphics Design. Ook Responsive Webdesign en het creëren van sites gericht op mobile devices zijn belangrijke toevoegingen. Tot slot leert men in de laatste module games ontwikkelen met behulp van Flash Actionscript. Dit zorgt voor een interactieve site wat de waarde van je werk verhoogd. Voorbeelden van banen die je na deze opleiding zou kunnen krijgen zijn front-end developer, webdesigner en multimediaspecialist.

Op dit moment staan er zevenhonderdduizend vacatures open in de Europese ict-sector. Deze sector is van toenemend belang voor de Europese economie en vormt zodoende een alsmaar groeiende kans voor goed opgeleid personeel uit Nederland. CMM implementeert altijd de laatste software en de nieuwste technieken in zijn opleidingen.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

Gerelateerde artikelen

21-03-12  'Europese app-markt heeft 700.000 vacatures'

80 vacatures
UX Developer

Uniface , Amsterdam Zuidoost

Interaction Designer

de Persgroep Nederland , Amsterdam

Front-end Developer

RTV NH , Amsterdam

Software Developer (40 uur)

Giscare Software Solutions , Harderwijk

B.A.M. Vermeer is op zoek naar een systeemontwikkelaar!

B.A.M. Vermeer Holding B.V. , Biezenmortel

Top 10 reagerende bezoekers
   Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1881 6,9
Klik voor meer info2 1423 6,6
Klik voor meer info3 1358 6,4
Klik voor meer info4 1163 6,6
Klik voor meer info5 1105 6,5
Klik voor meer info6 1038 5,9
Klik voor meer info7 845 6,7
Klik voor meer info8 637 5,9
Klik voor meer info9 509 6,3
Klik voor meer info10 437 5,9