Xfluence group neemt belang in NBAS

29-11-2012 09:03 | Door Rik Sanders | Lees meer artikelen over: Hosting, VoIP, Consulting | Lees meer over het bedrijf: Xfluence | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Detacheringshuis Xfluence, met vestigingen op Schiphol en in Rotterdam, heeft een belang genomen in Nothing But Air Services (Nbas), een leverancier van data- en telecommunicatiebeheerdiensten. Nbas houdt kantoor in Amsterdam en heeft ook vestigingen in Duitsland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Doelstelling van deze verregaande samenwerking is het profiteren van elkaars expertise en het creëren van toegevoegde waarde voor de klanten van beide bedrijven.

Hoe groot het belang is dat Xfluence heeft genomen in Nbas, is niet bekend gemaakt. Wel spreken beide partijen van een 'significant belang'.

NBAS is opgericht in 1997 en levert data- en telecommunicatiediensten voor bedrijven met meerdere (veelal internationale) vestigingen. Door de samenwerking met Xfluence verwacht vooral zijn verkoop- en managementteam te kunnen versterken om zo beter aan de vraag in de markt te kunnen voldoen.

Voor Xfluence betekent de investering in Nbas een uitbreiding van het dienstenpakket. De ict-dienstverlener levert ict- en financiële specialisten aan grote bedrijven voor interim opdrachten en projecten.

Gezamenlijke propositie

‘Mede vanwege de executiekracht op het gebied van consultancy, development, interim- en managed services, verhoogt Xfluence als dienstverlener de flexibiliteit en efficiency in de gezamenlijke propositie, waarmee de slagkracht en dienstbaarheid naar onze klanten verhoogt wordt’, zegt Rakesh Sewnarain, ceo van de Xfluence group. Een van de kernactiviteiten de Xfluence group betreft het beschikbaar stellen van ict- en finance professionals voor interim opdrachten en projecten.

NBAS werd opgericht in 1997 en is een leverancier van wereldwijde data- en telecommunicatiediensten voor bedrijven met meerdere (veelal internationale) vestigingen. Daarnaast levert NBAS additionele diensten als videoconferencing as a service, hosted VoIP-telefonie, contact center service, hosting en managed security.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

Gerelateerde artikelen

24-04-13  Xfluence lijft marketingbureau Brands of 2Day in

18 vacatures
Senior Technisch Consultant

DigitasLBi Netherlands BV , Amsterdam

Technisch Consultant ICT omg Nijmegen

TUNIX Digital Security , Nijmegen

Product Consultant Online Betalen

Currence Services B.V. , Amsterdam

Business Informatie Architect

APG , Heerlen

Store Leader

Apple , Amsterdam

Top 10 Reagerende bezoekers
   Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1817 6,9
Klik voor meer info2 1401 6,5
Klik voor meer info3 1349 6,4
Klik voor meer info4 1141 6,3
Klik voor meer info5 1079 6,3
Klik voor meer info6 1029 5,8
Klik voor meer info7 814 6,6
Klik voor meer info8 605 5,8
Klik voor meer info9 495 6,3
Klik voor meer info10 427 5,8