Sitecore neemt Pectora over

06-07-2011 11:58 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Overnames, WCM | Lees meer over het bedrijf: Sitecore | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
Verkocht

Web content management (wcm)-leverancier Sitecore neemt het ontwikkelteam en het intellectueel eigendom van Pectora over. Pectora is al geruime tijd technologiepartner van Sitecore en biedt geïntegreerde oplossingen voor web publishing en printgebaseerde projecten. Pectora wordt in de Sitecore-organisatie geïntegreerd. Een overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

De technologie van Pectora stelt marketeers en webdesigners in staat om het webplatform van Sitecore in te zetten als knooppunt voor alle content in Adobe InDesign en alle documentlay-outs en -instellingen. Het aanbod biedt mogelijkheden op het gebied van contentbeheer in InDesign en InCopy, zoals samenwerking tussen teams, beheer van meerdere talen, beveiliging, workflowbeheer en dynamische documentenlevering.

InDesign, InCopy en Adobe Creative Suite

De gecombineerde oplossing brengt digitale marketing naar de offline wereld en stelt marketeers in staat om binnen alle kanalen dezelfde content te gebruiken. Ook kunnen marketeers consumenten nu via elk gewenst kanaal relevante en gerichte content bieden en aanbiedingen doen op basis van hun interesses, gedrag, locatie en aankopen.

Bedrijven kunnen inspringen op het gedrag van klanten door op websites en in campagnes marketingmaterialen te verweven. Dankzij de documentopties van InDesign, InCopy en Adobe Creative Suite, inclusief dynamische koppeling en QR (quick response) code embedding, kan de kloof tussen online marketing en de offline wereld worden gedicht.

Customer Engagement-platform

Zo kunnen consumenten met de gecombineerde Pectora-technologie en het Customer Engagement-platform van Sitecore nu in een tijdschrift een reclame lezen, deze scannen met de camera op hun smartphone en vervolgens automatisch naar de relevante webpagina worden geleid, terwijl de marketeer intussen op de hoogte blijft van het succes van de campagne.

6 vacatures
MS Dynamics NAV Specialist

Ammeraal Beltech B.V. , Heerhugowaard

Co\u00f6rdinator datawarehouse

Inspectie van het Onderwijs, Directie Kennis , Utrecht

Database Administrator

Waterland Ziekenhuis , Purmerend

Data Migration IT Specialist

Uitzendburo de Werkstudent , Amsterdam

Senior Database Administrator

VWE voertuiginformatie en -documentatie , Heerhugowaard

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1563 6.2
Klik voor meer info2 1299 6.0
Klik voor meer info3 1266 6.2
Klik voor meer info4 1069 6.2
Klik voor meer info5 976 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 521 6.1
Klik voor meer info9 397 6.0
Klik voor meer info10 391 6.2