Utrecht kiest O3Spaces voor documentbeheer

14-11-2012 16:30 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: Documentmanagement , Office, Browsers | Lees meer over het bedrijf: O3Spaces | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink

Het Goudse softwarehuis O3Spaces gaat zijn Composer-documentgeneratieoplossing aan de gemeente Utrecht leveren. Hiermee zal Utrecht gemeentebreed en geïntegreerd met de bestaande applicaties en zaaksystemen beschikken over een modern en flexibel platform om uniform en volgens de gemeentelijke huisstijl documenten te kunnen creëren. O3Spaces Composer wordt geïntegreerd in de bestaande it-infrastructuur van de gemeente Utrecht.

De O3Spaces Composer-oplossing wordt binnen de gemeente gebruikt vanuit het bestaande zaaksysteem van Excellence en het gemeentelijk documentenarchief op basis van Alfresco. Daarnaast stelt Composer medewerkers in staat om vanuit verschillende ingangen op consistente en eenduidige wijze documenten te kunnen creëren. Zo kan er naast de koppeling met procesapplicaties gewerkt worden vanuit de bestaande Office-applicaties, vanuit een webbrowser of met een tablet/iPad.

Het Composer-platform conformeert zich volledig aan (open) industriestandaarden voor gegevensuitwisseling en koppelingen. Daarnaast is Composer cloud-enabled en kan het volledig zero-footprint worden geïmplementeerd met het oog op trends als bring your own device en het nieuwe werken. Daarnaast biedt Composer flexibele (web-)services om documentgeneratie gemakkelijk en consistent mogelijk te maken vanuit andere procesapplicaties.

6 vacatures
Senior Database Administrator (36 uur per week)

Servicecentrum Drechtsteden , Dordrecht

MS Dynamics NAV Specialist

Ammeraal Beltech B.V. , Heerhugowaard

Database Administrator

Waterland Ziekenhuis , Purmerend

Data Migration IT Specialist

Uitzendburo de Werkstudent , Amsterdam

Senior Database Administrator

VWE voertuiginformatie en -documentatie , Heerhugowaard

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1572 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1272 6.2
Klik voor meer info4 1072 6.2
Klik voor meer info5 993 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 526 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 399 6.0