Circle Software opent kantoor in België

06-02-2013 11:57 | Door Rik Sanders | Lees meer over het bedrijf: Circle Software | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
Belgische vlag

Circle Software, met vestigingen in Sittard en Eindhoven, heeft een vestiging in België geopend. Het softwarebedrijf opereert vanuit Aarschot, centraal gelegen in Vlaanderen. Het bedrijf, dat document management software en zaaksystemen levert, verwacht vanuit een eigen Belgisch kantoor de lokale overheids- en onderwijsmarkt beter te kunnen bedienen.

Het softwarehuis rekent in België inmiddels verschillende gemeenten en onderwijsinstellingen tot zijn klantenkring. Johan Ramaekers, waar Circle Software al enkele jaren mee samenwerkt, wordt de commercieel verantwoordelijke van Circle Software BVBA. Hij zal de buitenlandse rechtspersoon mede vorm gaan geven. Raoul Coenegracht  is de directeur van het Belgische bedrijf.

Volgens Ramaekers is de Vlaamse overheidsmarkt volop in beweging. 'Er is nood aan efficiënte oplossingen om de communicatie binnen de interne organisatie en die met de burger te stroomlijnen. Dit gebeurt meer en meer elektronisch via het internet.' Hij verwacht dat Circle Software met zijn softwareplatform hierop kan inspelen. Een lokaal kantoor om voeling met de markt te houden is dan een must. Het bedrijf stelt dat de producten aansluiten op de wet- en regelgeving in België.  

6 vacatures
MS Dynamics NAV Specialist

Ammeraal Beltech B.V. , Heerhugowaard

Co\u00f6rdinator datawarehouse

Inspectie van het Onderwijs, Directie Kennis , Utrecht

Database Administrator

Waterland Ziekenhuis , Purmerend

Data Migration IT Specialist

Uitzendburo de Werkstudent , Amsterdam

Senior Database Administrator

VWE voertuiginformatie en -documentatie , Heerhugowaard

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1563 6.2
Klik voor meer info2 1299 6.0
Klik voor meer info3 1266 6.2
Klik voor meer info4 1069 6.2
Klik voor meer info5 976 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 521 6.1
Klik voor meer info9 397 6.0
Klik voor meer info10 391 6.2