HMSHost stapt over naar ADP en Monaco

08-11-2011 11:42 | Door Sander Hulsman | Lees meer over de bedrijven: ADP, Monaco | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
eHRM

Horeca-exploitant HMSHost stapt per 1 januari 2012 over naar een nieuw rooster- en planningssysteem van Monaco en een nieuw hrm-systeem van ADP: ADP Workforce. ADP levert geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking en hr-vraagstukken. Monaco biedt de gereedschappen voor planners, managers en medewerkers voor een roostersysteem.

HMSHost wil de communicatie naar de medewerkers verbeteren en efficiencyslagen maken voor de organisatie. Door de komst van een nieuw hr-systeem en een nieuw rooster- en urensysteem denken ze dit te kunnen bewerkstelligen. Beide programma's worden gefaseerd uitgerold vanaf 2012.

De gehele workflow wordt geautomatiseerd door een sterke integratie van Monaco en ADP. Medewerkers- en verzuimgegevens worden door Monaco ontvangen uit ADP Workforce. Deze worden automatisch ingelezen en verwerkt. Na het roosteren, plannen en uiteindelijk de realisatie worden gewerkte uren en kostenverbijzondering teruggestuurd naar ADP Workforce.

Flex-planning en Werkplek-planning

Voor het roosteren, plannen en de realisatie heeft HMSHost gekozen voor Monaco Dienstroosterplanning aangevuld met modulen voor Flex-planning (aanvragen, matchen en inzetten van flexkrachten) en Werkplek-planning (planning van medewerkers en werkzaamheden per store/outlet). Communicatie met de medewerkers vindt vanuit Monaco plaats via een online portal en sms-functionaliteit. Medewerkers krijgen inzicht in diensten, roosters en rechtensaldi. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid tot het ruilen van diensten, verlofaanvraag en het aangeven van beschikbaarheid.

12 vacatures
informatie analist

Kwintes , Zeist

Demandmanager

Belastingdienst , Apeldoorn

ICT Data Analist

Itility B.V. , Eindhoven

Senior Datamanager

Stichting Hiv Monitoring , Amsterdam Zuidoost

Audittrainee met specialisatie IT-audit

Ministerie van Financi\u00ebn, Auditdienst Rijk , 's-Gravenhage

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1572 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1271 6.2
Klik voor meer info4 1072 6.2
Klik voor meer info5 993 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 524 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 399 6.0