HMSHost stapt over naar ADP en Monaco

08-11-2011 11:42 | Door Sander Hulsman | Lees meer over de bedrijven: ADP, Monaco | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
eHRM

Horeca-exploitant HMSHost stapt per 1 januari 2012 over naar een nieuw rooster- en planningssysteem van Monaco en een nieuw hrm-systeem van ADP: ADP Workforce. ADP levert geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking en hr-vraagstukken. Monaco biedt de gereedschappen voor planners, managers en medewerkers voor een roostersysteem.

HMSHost wil de communicatie naar de medewerkers verbeteren en efficiencyslagen maken voor de organisatie. Door de komst van een nieuw hr-systeem en een nieuw rooster- en urensysteem denken ze dit te kunnen bewerkstelligen. Beide programma's worden gefaseerd uitgerold vanaf 2012.

De gehele workflow wordt geautomatiseerd door een sterke integratie van Monaco en ADP. Medewerkers- en verzuimgegevens worden door Monaco ontvangen uit ADP Workforce. Deze worden automatisch ingelezen en verwerkt. Na het roosteren, plannen en uiteindelijk de realisatie worden gewerkte uren en kostenverbijzondering teruggestuurd naar ADP Workforce.

Flex-planning en Werkplek-planning

Voor het roosteren, plannen en de realisatie heeft HMSHost gekozen voor Monaco Dienstroosterplanning aangevuld met modulen voor Flex-planning (aanvragen, matchen en inzetten van flexkrachten) en Werkplek-planning (planning van medewerkers en werkzaamheden per store/outlet). Communicatie met de medewerkers vindt vanuit Monaco plaats via een online portal en sms-functionaliteit. Medewerkers krijgen inzicht in diensten, roosters en rechtensaldi. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid tot het ruilen van diensten, verlofaanvraag en het aangeven van beschikbaarheid.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

10 vacatures
ICT sr Officer Applications

Apotex Nederland B.V. , Leiden

Business System Specialist

We4ict , Meerssen

IT Associate

Solid Mortgages B.V. , Amsterdam Zuidoost

Junior Informatie Analist / Designer

KAS BANK N.V. , Amsterdam

Functioneel Beheerder Zorg

Albert Schweitzer ziekenhuis , Dordrecht

Top 10 reagerende bezoekers
   Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1882 6,9
Klik voor meer info2 1423 6,6
Klik voor meer info3 1358 6,4
Klik voor meer info4 1163 6,6
Klik voor meer info5 1105 6,5
Klik voor meer info6 1038 5,9
Klik voor meer info7 845 6,7
Klik voor meer info8 637 5,9
Klik voor meer info9 509 6,3
Klik voor meer info10 437 5,9