Thales besteedt Oracle EBS-beheer uit aan 4apps

18-10-2012 09:13 | Door Rik Sanders | Lees meer artikelen over: Oracle-applicaties | Lees meer over de bedrijven: Oracle, Thales, 4apps group | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink

Smart-L-radarsysteem van Thales Nederland

Smart-L-radarsysteem van Thales Nederland

Thales Nederland, onderdeel van de internationale Thales Group, heeft het beheer op de Oracle E-Business Suite (EBS) voor de komende vijf jaar uitbesteed aan 4apps group uit Amsterdam. Thales Nederland vervaardigt elektronische rondzoek (radar)- en besturingssystemen voor voornamelijk militaire doeleinden. Het bedrijf uit Hengelo heeft zijn Oracle EBS-pakket uitgebreid en zocht een specialist om het beheer ervan de komende jaren op zich te nemen.

Thales Nederland, voorheen Hollandse Signaalapparaten, telt zo'n tweeduizend medewerkers. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar de logistieke en manufacturing-modules van de Oracle E-Business Suite in gebruik genomen, naast de al draaiende financiële onderdelen. Door het uitgebreid gebruik van dit erp (enterprise resource planning)-pakket, is Thales Nederland op zoek gegaan naar een strategisch partner. Na een selectieprocedure koos Thales Nederland uiteindelijk voor 4apps group.

Dit bedrijf uit Amsterdam (vijftig man) is onder andere gespecialiseerd in ondersteuning van klanten op het gebied van de Oracle EBS. Het gaat Thales Nederland helpen op locatie bij het bedrijf zelf en op afstand vanuit het servicecentrum in Amsterdam.

Thales Nederland heeft besloten zich te concentreren op de specifieke Thales bedrijfs- en applicatiekennis. De standaardproduct- en proceskennis en de continuïteit in de dienstverlening hiervoor, wil het bedrijf voortaan in handen leggen van gespecialiseerde partners, zoals 4apps.

Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

De voordelen van een ERP-systeem dat draait in een Virtual Private Cloud met 24/7 IT-beheer

Chrysal levert hoogwaardige bloemenvoeding en verzorgingsproducten om de kwaliteit van bloemen te optimaliseren.......

Top 10 reagerende bezoekers
      Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info 1 1379 6.82
Klik voor meer info 2 1794 6.75
Klik voor meer info 3 2533 6.72
Klik voor meer info 4 1015 6.72
Klik voor meer info 5 1184 6.64
Klik voor meer info 6 870 6.51
Klik voor meer info 7 537 6.45
Klik voor meer info 8 1275 6.25
Klik voor meer info 9 1056 6.25
Klik voor meer info 10 532 6.23