StartReady gaat met Dell-servers internationaal

06-09-2012 09:30 | Door Sander Hulsman | Lees meer artikelen over: VoIP, Unified Communications | Lees meer over de bedrijven: Dell, StartReady | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
Unified communications

Het Nederlandse bedrijf StartReady gaat de oem (original equipment manufacturer)-oplossingen van Dell verkopen om unified communications (uc)-producten sneller te kunnen leveren. Het portfolio van StartReady bestaat uit een aantal kant-en-klare-oplossingen op basis van Microsoft Lync-technologie. Hiermee kunnen klanten op een snelle en gemakkelijke manier overschakelen naar voice over ip (VoIP).

StartReady heeft al twee uc-oplossingen ontwikkeld voor twee Europese telecommunicatiebedrijven (waaronder KPN) en heeft recent twee grote klanten in de Verenigde Staten opgetekend. Ook koos onlangs TU Eindhoven voor de Lync-oplossing van StartReady. Hierdoor ontstond de behoefte aan een internationaal netwerk. StartReady ging daarom op zoek naar een partner en kwam uit bij het Dell OEM Solutions-team. De Dell OEM-ready PowerEdge R610-server biedt een snelle en eenvoudige oplossing door bestellingen rechtstreeks naar de klant te verzenden, waardoor StartReady veel tijd bespaart.

ProSupport mission critical

Met behulp van Dell kan StartReady zijn klanten ook buiten Europa ondersteunen. Bedrijven kopen vandaag de dag applicaties in de wetenschap dat er ter plaatse ondersteuning aanwezig is. De klanten van StartReady krijgen dankzij de overeenkomst Dell ProSupport met mission critical vier uur on-site ondersteuning en 24/7 telefonisch support voor het oplossen van problemen en het maximaliseren van de uptime.

'We willen internationaal groeien maar wel met hetzelfde serviceniveau dat onze klanten van ons gewend zijn', zegt Lucas Wensing, oprichter en ceo van StartReady en Computable-expert. 'Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een wereldwijde oem-partner die ons hierbij kan helpen. Door onze levertijd met 50 procent te verminderen kunnen we mensen en middelen vrijmaken om ons te concentreren op waar we het beste in zijn, het bouwen van unified communications-oplossingen.'

14 vacatures
Integratie Architect

NS , Utrecht

Sharepoint Architect

FastFlex , 's-Gravenhage

Junior Software Engineer ETL

Achmea , Tilburg

IOS/Android app developer

Technolution , Gouda

Technical Innovator

Ordina , Nieuwegein

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1572 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1272 6.2
Klik voor meer info4 1072 6.2
Klik voor meer info5 994 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 527 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 399 6.0