T-Systems en AT&T bieden samen telepresence

11-02-2013 10:38 | Door Sander Hulsman | Lees meer over de bedrijven: AT&T, T-Systems | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Permalink
Samenwerken

T-Systems en AT&T gaan nauw samenwerken waardoor één van de grotere telepresence-netwerken ter wereld ontstaat. Klanten van T-Systems kunnen nu ook met klanten communiceren die gebruikmaken van de Telepresence Solution van AT&T. De communicatie verloopt via de live conference-dienst Cross Company Exchange Service.

Deze nieuwe samenwerking bouwt voort op de samenwerking die T-Systems eerder is aangegaan met Tata Communications om tot onderlinge aansluiting van de telepresence-netwerken te komen. T-Systems, dochteronderneming van Deutsche Telekom, biedt nu toegang tot één van ‘s werelds grotere telepresence-netwerken en levert daarmee wereldwijde netwerkbeschikbaarheid aan videoklanten.

Mpls-netwerk

De Cross Company Exchange Service verbindt telepresence-netwerken van verschillende leveranciers en biedt net als de bestaande telepresence-dienst van T-Systems levensgrote foto’s, high-quality audio en high-definition video. Het mpls-netwerk zorgt daarnaast voor het realtime transport van beeld en geluid. Dit geeft deelnemers het gevoel alsof ze bij elkaar in de kamer zitten ook al zijn zij in werkelijkheid duizenden kilometers van elkaar verwijderd. Net als in echte vergaderingen kunnen deelnemers communiceren met behulp van presentaties of documenten. Het dataverkeer tussen de deelnemers aan de videoconference is bovendien beveiligd.

T-Systems en AT&T ondersteunen het beheer van de telepresence-videosessies met webgebaseerde reserveringsportals. Dit zorgt voor bedrijfsintegratie. De gebruiker kan een sessie reserveren en beheren via alle videoconference-systemen die in de verbonden netwerken beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

05-03-13  T-Systems en BMW bouwen LTE-hotspot in auto

10 vacatures
Embedded Software Engineer (M/V)

Avantes , Apeldoorn

Architect Infrastructuur (40 upw)

NCCW , Almere

Technical Engineer

Qi ict , Delft

Network Engineer Remote Control

Qi ict , Delft

ICT Engineer

Lancom B.V. , Rotterdam

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1575 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1272 6.2
Klik voor meer info4 1072 6.2
Klik voor meer info5 1000 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 528 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 399 6.0