IntraData verhuist binnen Schiphol-Rijk

11-02-2013 11:15 | Door Johannes van Bentum | Lees meer over de bedrijven: Solipsis, IntraData | Er zijn nog geen reacties op dit artikel | Dit artikel heeft nog geen cijfer (te weinig beoordelingen) | Permalink
verhuisdoos

Leverancier van documentmanagementsystemen IntraData is per 1 februari 2013 verhuisd naar een ruimer kantoorpand in Schiphol-Rijk. De dochter van ict-dienstverlener Solipsis in Brakel was al gevestigd in Schiphol-Rijk. De onderneming levert het pakket IntraOffice.

Aanleiding voor de verhuizing van de Boeingavenue naar een ruimer pand aan de Beechavenue is de groeiende vraag naar documentmanagementsystemen. IntraData biedt een oplossing via internet die een volledig papiervrije en rechtsgeldige afhandeling van documenten mogelijk maakt. De vraag naar dergelijke systemen groeit snel, constateert commercieel manager Simon Kornblum van IntraData.

IntraOffice is volgens Kornblum eenvoudig aan te sluiten op vrijwel elke back-officeapplicatie. Hierdoor kan worden bespaard op kosten voor de afhandeling van papieren documenten per post, terwijl met wettige digitale handtekeningen wordt gewerkt. Een bijkomend argument om deze manier van werken te kiezen is een besparing op milieubelasting.

Voor het verhuizen van de ict-omgeving is gebruik gemaakt van de diensten van moedermaatschappij Solipsis. De businessunit ICT-beheer verzorgde een overgang zonder verstoring van de productie, inclusief de ingebruikname van een nieuwe telefooncentrale.

Solipsis

IntraData is onderdeel van de Solipsis-groep en brengt sinds 1996 het documentmanagementsysteem IntraOffice op de markt. Het is een pakket voor digitaal archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt gebruikt door ruim 110.000 gebruikers, die er maandelijks zo’n 51 miljoen documenten mee verwerken. Het bedrijf is actief in zeven landen en het pakket is beschikbaar in zeven talen.
Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

13 vacatures
Senior Linux Systeembeheerder

Net Ground B.V. , Nootdorp

Systeembeheerder Windows/ Citrix

T2 automatiseringsdiensten BV , Driebergen-Rijsenburg

Instrumentatietechnicus afdeling Beheer & Advies m/v

UMC Utrecht , Utrecht

Senior systeembeheerder

Mediacollege Amsterdam , Amsterdam

Rapportagebouwer Cognos (36 werkuren)

gemeente Ede , Ede GD

Top 10 Reagerende bezoekers
   Aantal
reacties
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1827 6,9
Klik voor meer info2 1406 6,6
Klik voor meer info3 1349 6,4
Klik voor meer info4 1144 6,5
Klik voor meer info5 1080 6,4
Klik voor meer info6 1030 5,8
Klik voor meer info7 816 6,6
Klik voor meer info8 608 5,8
Klik voor meer info9 497 6,3
Klik voor meer info10 428 5,9