Praktijkcase aanmelden

HP verbetert IT-infrastructuur LeaseWeb

24-12-2012 10:26 | Door Externe partij | Lees meer artikelen over: Hosting | Lees meer over de bedrijven: HP, Leaseweb | Er zijn 2 reacties op dit artikel | Permalink

Meer dan 28.000 HP ProLiant DL 120 G6 en HP ProLiant DL180 G6 servers bieden LeaseWeb 99.999 procent netwerk uptime om de klanttevredenheid te maximaliseren. De HP 3PAR Storage Systems zullen de betrouwbare levering van LeaseWeb’s Premium Cloud services ondersteunen. HP 3PAR Storage Systems verbeteren de flexibiliteit en minimaliseren de risico’s. LeaseWeb levert gehoste infrastructuuroplossingen aan klanten binnen een wereldwijd netwerk van acht datacentra.

'De vraag naar gehoste it-diensten blijft jaarlijks toenemen', aldus Con Zwinkels, directeur LeaseWeb. 'Door HP 3PAR Storage toe te voegen aan onze Premium Cloud Infrastructure kunnen wij met minder middelen een betere service bieden aan meer klanten en applicaties. Ingebouwde Thin Provisioning houdt onze kosten laag; het maakt het mogelijk om de schijfcapaciteit te kopen die wij nodig hebben.'

Consolidatie en centralisatie van het beheer van LeaseWeb’s mission-critical opslagomgeving met HP 3PAR V400 Storage Systems maximaliseert de prestaties en minimaliseert de risico’s. Deze krachtige reeks verbetert de flexibiliteit binnen de organisatie door onverwachte en multi-tenant workloads te ondersteunen. Zo zet gelaagde opslag kritieke data in de snelste laag voor gemakkelijke toegang en wordt ongebruikte data automatisch verplaatst naar lagere, beter betaalbare lagen. De flexibele en schaalbare omgeving maakt het voor LeaseWeb mogelijk de dataopslag te veranderen en uit te breiden tot wel 960TB, zonder planning of downtime.

De HP 3PAR Thin Provisioning Software verbetert LeaseWeb’s opslagefficiëntie, optimaliseert het capaciteitsgebruik en neemt de noodzaak weg om de opslagcapaciteit up-front te zetten. Automatisch voorziening en beheer vereenvoudigen de standaard opslagadministratie terwijl intelligente automatisering de kans op menselijke fouten verkleint. De kans op menselijke fouten neemt af doordat het de hoeveelheid handmatige administratie voor IT teams vermindert.

Continue betrouwbaarheid van LeaseWeb’s HP Converged Infrastructure wordt de komende vijf jaar ondersteund door HP’s 24×7 Proactive Care Support.

'HP 3PAR Storage laat LeaseWeb’s klanten continu profiteren van de hoogste uptime en beveiliging',aldus Andrew Foe, bedrijfsmanager Hosting, Service Providers en Datacentra, HP. 'Dankzij HP levert LeaseWeb wereldwijd de beste technologie en innovatie binnen host- en clouddiensten.'
Reacties op dit artikel
De redactie vindt deze reactie: OKReza Sarshar, 26-12-2012 21:01
Als klant heb ik niks aan 99,999% uptime van servers zolang deze uptime niet in de hele keten gegarandeerd is! Ik wil ermee zeggen, mooie marketing maar wees eerlijk tegen je klanten! Hoge beschikbaarheid is afhankelijk van veel andere componenten in de keten en niet alleen de servers.
Ik vraag me af waarom Leaseweb niet overstapt op een dynamisch datacenter om hoge optimalisatie, efficiëntie en flexibiliteit in zijn (cloud)diensten op te nemen! HP heeft al veel kennis en ervaring met het opzetten van dit soort “next gen datacenters”
De redactie vindt deze reactie: OKErwin, 28-12-2012 13:09
Met name de eerste regel van dit bericht geeft mij aan dat LeaseWeb GEEN gebruik maakt van de Converged Network technologie van HP. De DL120 en DL180 Servers zijn MKB Enry level servers, en zeker geen enterprise producten zoals de DL360/DL380 reeks, en de Blades zoals de BL460 en BL680 series. Het is een vreemde keus om een Cloud Service op te zetten met standaard rackmount servers in plaats van BladeMatrix, zeker als je bedenkt dat al die DL servers ook nog eens middels netwerkswitches en SAN Switches verbonden dienen te worden. Een BladeMatrix oplossing had dan misschine meer aan ijzer gekost, maar zeker minder aan netwerk/SAN componenten en had een hogere flexibilteit geboden. Maar ja, als LeaseWeb jou een Physical Host verleast, en jij blij bent met een lokale SATA disk ? tja...
20 vacatures
Systems Engineer

Travix Nederland B.V. , Amsterdam

Senior Systeembeheerder

De Bascule , Duivendrecht

Netwerk- Systeembeheer

Wazda-IT Solutions , Goor

Managed Services Engineer m/v / systeembeheerder

PK Automatisering , Assen

Senior Systeembeheerder

ORTEC bv , Zoetermeer

Top 10 Reagerende members
  Aantal reacties
met 3+ sterren
Gemiddelde
waardering
Klik voor meer info1 1572 6.2
Klik voor meer info2 1305 6.0
Klik voor meer info3 1271 6.2
Klik voor meer info4 1072 6.2
Klik voor meer info5 993 6.1
Klik voor meer info6 901 6.1
Klik voor meer info7 755 6.2
Klik voor meer info8 524 6.1
Klik voor meer info9 405 6.2
Klik voor meer info10 399 6.0