Auteurs | Alle Artikelen | Computable.nl

Auteur Ingrid Wolfslag

100 Artikelen van Ingrid Wolfslag

Bedrijven onderschatten noodzaak goede beveiliging

18-08-2006  De huidige investeringen in it-beveiliging zijn niet voldoende om virusdreigingen aan te kunnen. Bedrijven zien niet in dat investeren in it-beveiliging noodzakelijk is.

Ordina neemt consultingspecialist Be Value over

10-08-2006  Ordina neemt consultingbedrijf Be Value over. Met de overname wil Ordina zijn organisatie versterken op het gebied van consulting, maar ook systeemontwikkeling.

Bedrijven onderschatten noodzaak van goede beveiliging

10-08-2006  De huidige investeringen in it-beveiliging zijn niet voldoende om virusdreigingen aan te kunnen. Bedrijven zien niet in dat investeren in it-beveiliging noodzakelijk is.

Duitse beveiligingsexpert kraakt rfid-paspoort

08-08-2006  Een Duitse beveiligingsexpert heeft het rfid-paspoort gekraakt. Bovendien liet hij zien hoe makkelijk het is de rfid-chip die in het paspoort zit te klonen.

Google waarschuwt voor malwaresites

08-08-2006  Google gaat waarschuwingsvensters laten zien voor twijfelachtige websites. Het wil zijn gebruikers zo bewust maken van sites waar kwaadaardige code in staat.

Spamsysteem wordt steeds slimmer

07-08-2006  Terwijl spamfilters slimmer worden, gaan ook spammers steeds geraffineerder te werk. Tijd voor een andere aanpak, vinden de experts.

AOL schrapt banen voor gratis diensten

04-08-2006  Ongeveer 5000 banen staan op de tocht bij internetaanbieder AOL. Het bedrijf wil het hiermee mogelijk maken zijn email-service, instant messenger en andere services gratis aan te bieden.

Apple breidt onderzoek naar resultaten uit

04-08-2006  Apple breidt het onderzoek naar de eigen resultaten uit met de afgelopen vier jaar. De toekenning van opties moet nog verder onderzocht worden, meent de computerfabrikant.

Spammer versus spamfilter: strijd der gelijken

04-08-2006  Het kat- en- muisspel tussen de spammer en het spamfilter blijft een oneindige strijd tussen gelijken. ‘Geleende’ technieken vormen de basis voor de wapenwedloop tussen de twee fronten.

Microsoft ontdekt fouten in SBS R2

31-07-2006  Microsoft roept Small Business Server release 2 terug. De update op SBS 2003 bevat niet-definitieve onderdelen, die voor problemen kunnen zorgen in het gebruik van de software.

VOLGENDE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

De 10 geboden van BYOD

De snelle verspreiding van mobiele devices binnen het werkveld, voelt als een goddelijke interventie voor veel IT-managers. Het fenomeen Bring Your Own......

Enterprise mobility binnen overheidsinstanties begint met security

De lijn-in-het-zand voor het beveiligen en beheren van mobiele devices binnen overheidsinstanties en de publieke sector, is getrokken.

Het is voor......