Auteur Peter Mom

371 Artikelen van Peter Mom

Stoelendans rond gsd'en

28-02-2003  Borsele en Wijdemeren ruilen hun sociale-dienst-systeem van Pinkroccade Civility in voor die van Centric. De overstap van Wijdemeren is pikant omdat Pinkroccade de gemeente juist als nieuwe klant noemt, die het van Centric zou hebben afgesnoept.

Nijmegen vreest kosten open source

28-02-2003  GroenLinks in de Nijmeegse gemeenteraad heeft het vorige week niet laten aankomen op herstemming over een initiatiefvoorstel rond 'open source software', nadat duidelijk was geworden dat het 't niet zou halen.

Morrende gemeenteklanten hebben het volgens Pink Roccade niet goed begrepen

28-02-2003  Als een autohandelaar wordt geconfronteerd met klachten van Renaultrijders en dan stelt dat veel klanten heel content zijn met hun Citroëns, die hij ook verkoopt, is dat een weinig adequate reactie. Toch doet PinkRoccade Civility iets...

Nijmegen vreest kosten open source

26-02-2003  GroenLinks in de Nijmeegse gemeenteraad heeft het vorige week niet laten aankomen op herstemming over een initiatiefvoorstel rond 'open source software', nadat duidelijk was geworden dat het 't niet zou halen.

Egem na jaar vertraging van start

25-02-2003  Met ongeveer een jaar vertraging kan Egem, de organisatie die de informatisering van de lokale overheid vooruit moet helpen, uit de startblokken. De VNG gaat alsnog akkoord met gedeeltelijke financiering uit het Gemeentefonds.

Pinkroccade verliest GSD'en

21-02-2003  Sociale diensten keren Pinkroccade Civility massaal de rug toe en zoeken hun heil bij concurrent Centric IT Solutions. Rond dertig gemeenten zijn de laatste maanden overgestapt en gebruiken nu het socialedienstsysteem Gws4all.

Pinkroccade verliest Sociale Diensten

19-02-2003  Sociale diensten keren Pinkroccade Civility massaal de rug toe en zoeken hun heil bij concurrent Centric IT Solutions. Rond dertig gemeenten zijn de laatste maanden overgestapt en gebruiken nu het socialedienstsysteem Gws4all.

Rijksuitgaven aan I&A-inhuur steil omhoog

14-02-2003  De inzet door de overheid van externen is de laatste jaren enorm gestegen. De Tweede Kamer heeft van minister Remkes nu gegevens over 2001 ontvangen. Vorig jaar heeft de Eerste Kamer uitgebreid over externen gedebatteerd op basis van cijfers over...

'Open source'-voorstel Utrecht sneuvelt

14-02-2003  Een initiatiefvoorstel van de Groenlinks-fractie in de Utrechtse gemeenteraad om in beginsel open standaarden te gaan toepassen en open source software aan te wenden heeft het niet gehaald.

'Open source'-voorstel Utrecht sneuvelt

14-02-2003  Een initiatiefvoorstel van de Groenlinks-fractie in de Utrechtse gemeenteraad om in beginsel open standaarden te gaan toepassen en open source software aan te wenden heeft het niet gehaald.

VOLGENDE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vermijd verrassingen bij audits: waarom licentie compliance een C-level aangelegenheid is

Naarmate de complexiteit van licenties verder toeneemt door onder andere de stijging in het aantal devices, cloud-based oplossingen en schaduw IT, verhogen......

Hoe loodst u uw organisatie succesvol door een software audit?

Het aantal software licentie audits neemt toe, wat leidt tot grote financiële risico’s. Uit een Gartner onderzoek uit 2014 blijkt dat 68% van de ondervraagde......