Auteur Auke Hulst

83 Artikelen van Auke Hulst

IBM bouwt een nieuwe supercomputer

21-05-2001  IBM's nieuwste supercomputer doet 3,8 triljoen calculaties per seconde. Het Max Planck Society for the Advancement of the Sciences in Duitsland heeft hem besteld.

Microsoft geeft toe na passport kritiek

09-04-2001  Wie leest ze nog, die ellenlange gebruikersvoorwaarden? Toch maar doen, want Passport oude stijl had Microsoft de rechten over al je werk gegeven.

Nokia: Herroepen miljoenen mobieltjes

09-04-2001  Een softwarefout die maakt dat mobieltjes niet kunnen functioneren onder 3G-netwerken, kon wel eens een nachtmerrie worden voor fabrikant Nokia.

Opnieuw veiligheidslek Internet Explorer

02-04-2001  Wie bestuurt daar mijn PC, als ik het zelf niet ben? Een hacker dus, die binnen kan komen door het zoveelste veiligheidslek in Internet Explorer.

Tweede beta Windows XP bevat nieuwtjes

26-03-2001  De ontwikkeling van Windows XP, Microsofts nieuwe troef op de markt voor besturingssystemen, vordert gestaag.

Binnenkort meer duidelijkheid over TabletPC

19-03-2001  Een prototype en speculaties, meer heeft Microsofts TabletPC nog niet opgeleverd. Maar binnenkort brengt Bill Gates hoogstpersoonlijk licht in de duisternis.

Novell knutselt lustig aan nieuwe Netware

19-03-2001  Het duurt nog even voordat Novell NetWare 6.0 op de markt komt. Maar nu is al duidelijk dat het bol staat van de innovatie.

Vandaag eerste 1 Ghz mobiele chip

19-03-2001  Het gaat slecht met de tech-branche. Maar dat weerhoudt Intel er niet van uit te pakken met de allereerste 1 GHz mobiele chip.

Riaa opent jacht op Napster-lookalikes

26-02-2001  Napster is voorlopig geveld, maar voldaan is de platenindustrie nog niet. Opennap servers zijn het volgende doelwit van de platenbonzen.

Week van de waarheid voor Microsoft?

26-02-2001  Is rechter Jackson zijn boekje te buiten gegaan? Dat zal een van de vragen zijn, die Microsoft deze week in haar beroep aan de orde zal brengen.

VOLGENDE 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Audio communicatieoplossingen voor de mobiele werker

Het is geen wonder dat mobiele werkers Bring Your Own Device (BYOD) hebben gecreëerd. Ze brengen zelf de tablets, smartphones, laptops en audioapparaten mee......

Miljoenen euro’s besparen door implementatie van UC headsets en conference-phones

Na het terugtrekken van haar Private Automatic Branch eXchange (PBX) en het elimineren van alle vaste telefoons en interne telefonienetwerken, stapte Unified......