Auteurs | Alle Artikelen | Computable.nl

Auteur Dirk Ringenoldus

27 Artikelen van Dirk Ringenoldus

KPN praat met Telefónica over UMTS

11-07-2001  KPN onderhandelt over UMTS in Duitsland met het Spaanse Telefónica Het bedrijf dat bijna een samenwerkingsvorm met KPN had gevonden.

KPN praat met Telefónica over Umts

11-07-2001  KPN onderhandelt over Umts in Duitsland met het Spaanse Telefónica Het bedrijf dat bijna een samenwerkingsvorm met KPN had gevonden.

AT&T splitst Wireless-divisie af

28-05-2001  AT&T heeft zijn belangrijkste divisie voor de toekomst, Wireless, afgesplitst en brengt haar als eerste bedrijfsonderdeel naar de beurs.

Geen investering meer in kabeltelefonie

23-05-2001  UPC heeft in Amsterdam ondanks fanatieke belacties geen wezenlijk aandeel in het belverkeer. Dat komt voornamelijk omdat het nog steeds niet lekker zit met de kwaliteit van de belverbindingen via de kabel.

British Telecom stelt Umts op Man uit

21-05-2001  British Telecom wilde op Man Umts grootscheeps introduceren, maar de invoering is minimaal met drie maanden uitgesteld. De Europese twijfel neemt toe.

Telco's Denemarken en Noorwegen in gesprek

21-05-2001  De Noorse Telenor praat serieus met TeleDanmark over een fusie die een omvang heeft van 18 miljard euro. Mocht de samensmelting lukken, dan vist de Zweedse Telia achter het net. De Zweden voeren al geruime tijd fusiebesprekingen met TeleDanmark.

Europa oneens aanpak Umts-schulden

01-05-2001  Lidstaten van de Europese Gemeenschap zijn het fundamenteel oneens over een oplossing voor de noodlijdende telecombedrijven.

Antennebeleid mag niet soepeler

09-04-2001  Het grootste deel van de Tweede Kamer ziet voorlopig niets in de voorstellen om het antennebeleid voor mobiele operators te versoepelen.

Paul Smits: KPN over 3 jaar weer boven Jan

28-03-2001  Paul Smits, KPN-directeur, zegt dat hij vol vertrouwen is dat zijn bedrijf binnen drie jaar weer een kredietwaardering krijgt van één enkele A.

KPN wil af van zijn aandeel in Infonet

26-03-2001  KPN verkoopt zijn stukje Infonet en naar verwachting zullen de andere eigenaren dat ook doen. Europese operators willen geld zien.

De 10 geboden van BYOD

De snelle verspreiding van mobiele devices binnen het werkveld, voelt als een goddelijke interventie voor veel IT-managers. Het fenomeen Bring Your Own......

Enterprise mobility binnen overheidsinstanties begint met security

De lijn-in-het-zand voor het beveiligen en beheren van mobiele devices binnen overheidsinstanties en de publieke sector, is getrokken.

Het is voor......