Auteurs | Alle Artikelen | Computable.nl

Auteur Stef Gyssels

19 Artikelen van Stef Gyssels

Rfid niet te overschatten

24-06-2005  In Engeland werd dit jaar een Europees rfid-centrum opgericht om de mogelijkheden en het belang van radio frequency identificacion te tonen aan potentiële klanten. In sommige gevallen blijkt die zelfs van levensbelang.

Intentia: van overnameprooi tot marktleider

13-05-2005  Het eerste winstgevende kwartaal voor erp-softwarebouwer Intentia smaakte duidelijk naar meer. De Zweden willen het zelfs tot marktleider voor de middelgrote bedrijven schoppen, maar alleen via een gerichte partner- en overnamestrategie.

Roer bij Siebel nog niet om

06-05-2005  De komst van Siebels nieuwe ceo George Shaheen moest het begin van een nieuw tijdperk inluiden. Daar viel op de gebruikersconferentie in Barcelona nog maar weinig van te merken. Gelukkig waren er de Nederlanders...

Tele Atlas groeit in drie dimensies

22-04-2005  De Belgisch-Nederlandse digitale-kaartenmaker Tele Atlas heeft een moeilijke periode achter de rug. De gestaag groeiende populariteit van gps voor pda's en gsm's moet het bedrijf volgend jaar weer in de zwarte cijfers duwen.

'We moeten ons schamen'

22-04-2005  Na de plotselinge ceo-wissel bij Siebel kreeg nieuwkomer George Shaheen tijdens de gebruikersconferentie in Barcelona een uitgelezen kans om Europa warm te maken voor het 'nieuwe' Siebel. Deze kans heeft hij deels gegrepen.

Groupwise is springlevend

08-04-2005  Groupwise blijft een strategisch platform voor Novell. Dit samenwerkingsplatform krijgt nog op zijn minst drie nieuwe releases, waarvan de eerste deze zomer. Voor de low-end variant Netmail staat echter nu al een open source-opvolger in de steigers.

Durfkapitaal gedijt niet in Benelux

18-03-2005  De investeringen van durfkapitaalverstrekkers in de Europese 'high-tech' sector zijn in 2004 sterk gestegen, meldt het Nederlandse onderzoeksbureau Tornado Insider.

Navision 4.0 verhevigt slag om mkb

04-03-2005  Versie 4.0 van Microsoft Navision is inmiddels klaar voor de markt. Dit verhevigt het gevecht om de levering van erp-software aan het mkb.

HP Procurve duikt het wan in

04-03-2005  Met een dubbele aankondiging zet HP Procurve, de netwerkafdeling van Hewlett-Packard, zijn ambitie kracht bij; het wil het logische alternatief voor Cisco worden.

Integratie kent vele bouwmeesters

10-12-2004  Lange tijd was SAP's Netweaver-platform voor integratie van alle bedrijfstoepassingen meer een toekomstdroom dan een realiteit. Nu het bedrijf klantenreferenties kan geven, wordt het ook voor de concurrentie menens. Enkele spelers in deze markt...

Vulnerability Management voor Dummies

Het merendeel van geslaagde aanvallen op een zakelijk netwerk  hadden voorkomen kunnen worden met Vulnerability Management. Deze informatieve ‘For Dummies’......

Web Application Security for Dummies

Web application security lijkt misschien een complexe taak. Deze gids laat u zien hoe u uw website kunt beschermen. Het onderzoekt de beste stappen die......