Auteurs | Alle Artikelen | Computable.nl

Auteur Ferdinand Sennema

11 Artikelen van Ferdinand Sennema

Werken op afstand

30-01-2007  Regelmatig thuiswerken doet bijna iedereen al, maar dankzij apparaatjes als de BlackBerry wordt onderweg werken ook steeds makkelijker. Hier tref je producten aan waarmee je op afstand of onderweg gewoon doorwerkt.

Open source en sandalen

30-06-2006  Het ‘sandalen-en-paardenstaart imago’ speelt de open source-gemeenschap parten. ‘Die mensen kun je toch niet serieus nemen’, zie je de strak-in-het-pak ict-manager denken.

Beste wensen

07-01-2006  Zo'n jaarwisseling is voor veel mensen een goed moment om even stil te staan. Terugkijken op het afgelopen jaar, de boekhouding afsluiten, de balans opmaken en natuurlijk de goede voornemens.

Linux bruikbaar?

21-10-2005  Bij open source software werk je met z'n allen aan iets geweldigs. Dat gewone stervelingen de software óók moeten gebruiken is een bijkomstigheid. Toch? Nou, daar denken ze bij Novell inmiddels toch heel anders over.

Patch vraagt patch

21-10-2005  Bij het fixen van bugs leer je vanzelf slechts één verandering tegelijkertijd door te voeren, anders blijf je zoeken. Je zou denken dat de zeer ervaren patchers van Microsoft ook zo werken, maar helaas.

Opgefrist

30-09-2005  Computable maken we voor u: de it-professional. Om te weten wat u wilt lezen in Computable doen we regelmatig lezersonderzoek, nemen we de opmerkingen ter harte in onze lezers-mailbox en proberen we zoveel mogelijk contact te hebben met onze...

Afscheidssymposium Martin Healey

17-06-2005  De afgelopen twintig jaar was Martin Healey niet alleen columnist bij Computable, maar ook een veelgevraagd spreker op congressen en symposia. Met een exclusief middagsymposium nemen Computable en de ict-branche afscheid van deze gewaardeerde...

Broos van Erp prijs voor 3mensio

20-05-2005  Het gebruik van ict-toepassingen stimuleren en een positieve bijdrage leveren aan het klimaat rond ict en e-business, dat is in één zin het doel van het Nationaal ICT Event dat afgelopen dinsdag in Media Plaza gehouden werd.

Nationaal ICT Event: Broos van Erp prijs voor 3mensio

18-05-2005  Het gebruik van ict-toepassingen stimuleren en een positieve bijdrage leveren aan het klimaat rond ict en e-business, dat is in één zin het doel van het Nationaal ICT Event dat afgelopen dinsdag in Media Plaza gehouden werd. Op het event werrden ook...

Ontwikkelaar Lotus Notes in dienst bij Microsoft

18-03-2005  Groove Networks, maker van werkgroepsoftware, is verkocht aan Microsoft. Ray Ozzie, oprichter-eigenaar van Groove en uitvinder van Lotus Notes, gaat mee naar Microsoft en wordt daar één van de drie chief technology officers.

De 10 geboden van BYOD

De snelle verspreiding van mobiele devices binnen het werkveld, voelt als een goddelijke interventie voor veel IT-managers. Het fenomeen Bring Your Own......

Enterprise mobility binnen overheidsinstanties begint met security

De lijn-in-het-zand voor het beveiligen en beheren van mobiele devices binnen overheidsinstanties en de publieke sector, is getrokken.

Het is voor......