Auteur Mels Dees

49 Artikelen van Mels Dees

Uitbesteding printerpark levert vaak grote besparingen op

04-02-2005  Hoewel documenten van levensbelang zijn voor veel organisaties, heeft 90 procent van de bedrijven geen idee hoeveel geld jaarlijks besteed wordt aan het printen en bewerken van documenten.

Acer zoekt het hogerop

12-11-2004  Tijdens een bijeenkomst op Malta onthulde de nieuwe topman van Acer, Gianfranco Lanci, de strategie van de fabrikant en analyseerde hij de Europese markt.

Individuele reïntegratie voor werkloze ict'ers

12-11-2004  Werkloze ict'ers lijken al snel onbemiddelbaar, doordat ze voor het UWV geen standaard werkzoekende zijn. Ict@work zoekt passende banen voor deze groep.

Bedrijven willen betere prestaties tegen lagere kosten

29-10-2004  In een onderzoek van IDC geeft 51 procent van de Europese bedrijven aan dat de prestaties van de it-afdelingen moeten verbeteren, terwijl tegelijkertijd de it-kosten omlaag moeten. Dit leidt tot meer uitbesteding

Imago IBM vertoont nog geen scheurtjes

29-10-2004  Voor de derde keer voerde Computable een imago-onderzoek uit onder zijn lezers. IBM kwam opnieuw als sterkste onderneming uit de bus, gevolgd door Microsoft en HP.

IBM heeft opnieuw beste imago

29-10-2004  Voor de derde keer voerde Computable een imago-onderzoek uit onder haar lezers. IBM kwam opnieuw als sterkste onderneming uit de bus, gevolgd door Microsoft en HP.

Spagaat leidt tot uitbesteding

29-10-2004  In onderzoek van IDC geeft 51 procent van de Europese bedrijven aan dat de prestaties van de it-afdelingen moeten verbeteren, terwijl tegelijkertijd de it-kosten omlaag moeten. Dit leidt tot meer uitbesteding

Microsoft bepleit 'Wassenaar-akkoord'

15-10-2004  Voor de tweede keer organiseerde Computable, in samenwerking met Nederland-ICT, het Nationaal ICT debat. Tijdens de discussie stonden lokale ondernemers lijnrecht tegenover de Amerikaanse multinationals.

Microsoft bepleit 'Wassenaar-akkoord'

13-10-2004  Voor de tweede keer organiseerde Computable, in samenwerking met Nederland-ICT, het Nationaal ICT debat. Tijdens de discussie stonden lokale ondernemers lijnrecht tegenover de Amerikaanse multinationals.

Het gaat iets beter!

08-10-2004  Het kabinet schetste vorige maand in de miljoenennota een doemscenario. Voorlopig verwacht de regering beslist geen aantrekken van de economie. De ict-sector lijkt het echter beter te doen.

VOLGENDE 1 2 3 4 5

Cloud-based Security: Beheer IT-risico's en compliance-uitdagingen met een minimale staf en budget

Voor MKB- of midmarket organisaties ligt er al snel een gevoel van veiligheid in vergetelheid. “Onze organisatie is te klein om een doelwit te zijn voor......

Cloud-based security voor midmarket: Implementatie in 9 stappen

Data breaches hebben negatieve gevolgen voor het bedrijfsleven, dus ieder bedrijf heeft behoefte aan beveiligingsoplossingen. In het verleden waren dergelijke......