Tag Groupware

Groupware

Alle artikelen met als tag Groupware, hier gedefinieerd als: Categorie van software die erop gericht is met een groep van gebruikers een gezamenlijk eindresultaat te bereiken..

+

Hiermeer samenhangend: Group support systems, Group support system, Collaborative software, Google Docs, EGroupware, OOoGW.

Meer tags
Alle artikelen over: Groupware

Onderzoek proces-tools: vraag en aanbod groeien naar elkaar toe

23-07-1999  De ontwikkelingen op de markt voor procesondersteunende hulpmiddelen zijn de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Waar een aantal jaren geleden de tool SDW nog alleenheerser was op deze markt, is vandaag de dag een enorme diversiteit...

Lotus laat Netware vallen

11-06-1999  Softwareleverancier Lotus heeft bekendgemaakt tegen het einde van het jaar een Linux-versie van zijn groupware op de markt te brengen.

Lotus laat Netware vallen voor Linux

02-06-1999  Softwareleverancier Lotus maakt bekend eind dit jaar een Linux-versie van zijn groupware op de markt te brengen. Dit gaat dan wel ten koste van de Netware-versie. Lotus-president Jeff Papows maakt dit nieuws gisteren bekend.

Procesgerichte oplossingen om de organisatie meer samen te binden

23-04-1999  Begrippen als werkstroombeheer, intranet, internet en groupware gaan steeds vaker over tafel. Om de organisatie met behulp van ICT flexibel te laten inspelen op de dynamiek van de omgeving, is wel een onderlinge afstemming van het beschikbare...

Lotus scheidt client van server

02-04-1999  Na maanden van vertraging komt versie 5 van het groupware-product Lotus Notes eindelijk op de markt. De meest opmerkelijke verandering ten opzichte van de vorige versie is de scheiding van de Notes interface en de Domino server.

Lotus Notes 5.0 eindelijk op de markt

01-04-1999  Na de nodige vertraging is binnenkort Lotus Notes 5 eindelijk te koop. Vandaag start de producent met het verzenden van dit groupware pakket.

Novell biedt nieuwe Groupware in modules

29-03-1999  Novell gaat in de toekomst zijn communicatie-systeem Groupwise modulair aanbieden. Gebruikers kunnen daardoor selecteren welke toepassingen zij denken te gebruiken en willen aanschaffen.

Lotus scheidt client van server

29-03-1999  Na maanden van vertraging komt versie 5 van het groupware-product Lotus Notes eindelijk op de markt. De meest opmerkelijke verandering ten opzichte van de vorige versie is de scheiding van de Notes interface en de Domino server.

Lotus lanceert Notes 5 volgende week

14-01-1999  IBM-dochter Lotus Development lanceert de nieuwste versie van zijn groupware Notes/Domino volgende week tijdens de Lotusphere 99-conferentie in Florida. De officiële onthulling van Notes/Domino 5.0 volgt op een fors uitgelopen...

Oracle Interoffice ondersteunt Internet

13-10-1998  Oracle steekt meer energie in zijn pogingen boodschappenservers te leveren aan Internet-providers. Hiervoor herziet de firma zijn Interoffice e-mail- en groupware-pakket.

Advanced analytics voor Big Data: “must-have” of “nice to have”?

De laatste tien jaar hebben gezorgd voor enorme veranderingen en uitdagingen voor bedrijven. CEO’s jongleren continu met business modellen,......

Het creëren van een innovatiecultuur: 8 ideeën die worden toegepast door Google

Enkele van de meest gestelde vragen die Google krijgt van CEO’s en bestuurders van andere bedrijven zijn: hoe innoveert Google? Kan innovatie worden gepland?......