ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) | Tags | Computable.nl

Tag ADSL

ADSL

Alle artikelen met als tag ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), hier gedefinieerd als: Standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat..

+

Hiermee samenhangend: VDSL, ADSL2, ADSL-verbinding, Asymmetric Digital Subscriber Loop, ADSL-technologie, xDSL, DSL, HDSL.

Meer tags
Alle artikelen over: ADSL

VS liberaliseert aanbod DSL-breedband

08-08-2005  Telefoonmaatschappijen in de VS zijn ontslagen van de verplichting hun dsl-verbindingen te verhuren aan de concurrentie. Dit heeft de Federal Communications Commission (FCC) vrijdag bepaald.

KPN neemt zestigduizend Tiscali-klanten over

27-07-2005  KPN neemt zestigduizend van de 235.000 adsl-klanten over van Tiscali. Het betreft de Ticali-abonnees die thans al gebruik maken van de lijnen en de centrales van KPN.

Tele2 krikt door koop Versatel dsl-voorzieningen op

18-07-2005  Tele2 heeft samen met investeerder Apax een bod van 1,34 miljard euro op tafel gelegd voor Versatel. Het Zweedse telecombedrijf breidt met de overname zijn dsl-voorzieningen in Nederland en België flink uit.

Xs4all biedt 20Mbps downloads met ADSL2+

12-07-2005  Xs4all is de eerste provider die ADSL 2+ levert als reguliere dienst op het KPN-netwerk. Het nieuwe ADSL Ultra-abonnement heeft een downstream van 20Mbps en een upstream van 1Mbps.

Afzet huurlijnen KPN daalt snel

17-06-2005  KPN is in Nederland in het eerste kwartaal van 2005 ruim 9 procent (ruim 5700) van zijn afnemers van huurlijnverbindingen kwijtgeraakt. "De zakelijke markt vervangt 2 Mb vaste huurlijnen in snel tempo door veel goedkopere ip-vpn verbindingen via...

Cisco overtrad driemaal Linux-licentie

14-06-2005  Cisco schond tot begin deze week de Linux-licentie met een Linksys ADSL2-modem. Dat stelt Harald Welte van website GPL-violations.org. Het is de derde keer dat het door Cisco overgenomen Linksys deze licentie veronachtzaamd.

Dsl pikt in kwartaal 5 procent huurlijnen KPN af

13-06-2005  KPN is in Nederland vijf procent (22.000 stuks) van zijn vaste lijnverbindingen kwijtgeraakt aan dsl-lijnen. Het aantal huurlijnen nam af van 445.000 lijnen aan het eind van december af tot 423.000 eind maart 2005.

Verkoop adsl-aansluitingen Versatel hapert

04-05-2005  Er zit nauwelijks groei in de breedbandaansluitingen van Versatel in Nederland. Het telecombedrijf wijt deze hapering aan de recente naamswijziging bij de internetdochter van Zon naar Versatel.

Veraf wordt dichtbij

22-04-2005  Telecomdienstverlener Global Crossing wil meer bedrijven voor zich winnen met nieuwe ethernet-diensten. Overeenkomsten met dsl-aanbieders in Europese landen moeten het bestaande probleem met toegang tot het internationale netwerk verhelpen.

Adsl2+ ook bij andere aanbieders beschikbaar

13-04-2005  Alternatieve dsl-aanbieders mogen officieel van start met het snelle adsl2+ nu zij hun contracten met KPN vernieuwd hebben. Vdsl heeft een minder centrale rol gekregen dan KPN graag wilde.

Het ABC van Mobile Device Management

Enterprise Mobility kan een spannend avontuur zijn of een enge beproeving. Waar u zeker van wilt zijn is dat u kunt genieten van voordelen als betere......

Het agile datacenter: de plek waar schaalbaarheid en performance samenkomen

Traditionele datacenters zijn niet in staat om de conflicterende behoeften aan schaalbaarheid en performance te faciliteren, dus uw organisatie heeft......