ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) | Tags | Computable.nl

Tag ADSL

ADSL

Alle artikelen met als tag ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), hier gedefinieerd als: Standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat..

+

Hiermee samenhangend: VDSL, ADSL2, ADSL-verbinding, Asymmetric Digital Subscriber Loop, ADSL-technologie, xDSL, DSL, HDSL.

Meer tags
Alle artikelen over: ADSL

Bbned breidt aanbod internetbeldiensten uit

30-03-2005  Dsl-aanbieder Bbned heeft Rits Tele.com overgenomen. Met de overname wil de Telecom Italia-dochter isp's meer faciliteiten bieden voor het aanbieden van spraakproducten gecombineerd met internettoegang.

Kabel ziet achterstand op ADSL oplopen

14-03-2005  Ondanks een lichte verbetering in de snelheidsperceptie van kabelinternet in de loop van 2004, blijft ADSL de voorkeur houden onder internetgebruikers in Nederland.

Matige interesse in frequenties wireless local loop

11-03-2005  Telecomaanbieders tonen een gematigde interesse voor wll, het draadloos alternatief voor adsl en kabelinternet. Drie gegadigden hebben geboden op de in totaal vijf landelijke kavels in de 26 GHz-band.

KPN rolt adsl2+ uit

04-03-2005  KPN vernieuwt zijn adsl-netwerk dit jaar met adsl2+. Er komt alleen een proef met het nog snellere vdsl in Zoetermeer. Dit maakte het telecomconcern bij de presentatie van zijn jaarcijfers bekend.

Versatel wil met voetbal half miljoen klanten trekken

02-03-2005  Telecombedrijf Versatel laat zijn aanbod van voetbaltelevisie via adsl samenvallen met de start van het nieuwe eredivisieseizoen na de zomer. Het bedrijf verwacht eind dit jaar honderdduizend abonnees op dit nieuwe product.

Kavel voor landelijk politienetwerk naar Enertel

28-02-2005  ISC heeft de vijf-jarige opdracht voor de toegangsvoorzieningen tot het landelijke politienetwerk gegund aan Enertel. Met de aanleg van dsl-verbindingen en vaste en mobiele inbelvoorzieningen is een bedrag van ruim drie miljoen euro gemoeid.

Politienet opent poorten

25-02-2005  ISC heeft de vijf-jarige opdracht voor de toegangsvoorzieningen tot het landelijke politienetwerk gegund aan Enertel. Met de aanleg van dsl-verbindingen en vaste en mobiele inbelvoorzieningen is een bedrag van ruim drie miljoen euro gemoeid.

Zakelijke markt kiest duidelijk voor DSL-verbinbding

24-02-2005  De zakelijke markt heeft een sterke voorkeur voor DSL verbindingen voor internettoegang. Het aantal zakelijke gebruikers dat beschikking heeft over een DSL verbinding is in 2004 toegenomen van 45 procent naar 70 procent.

Aantal adsl-verbindingen verdubbeld

18-02-2005  Nederland neemt met 32 procent de derde positie in Europa in wat het gebruik van breedbandinternetverbindingen betreft. De lijst wordt aangevoerd door IJsland (45 procent), gevolgd door Denemarken (36 procent). In ons land hadden in 2004 twee keer...

KPN werkt aan overstap naar adsl2+

11-02-2005  Er zijn concrete aanwijzingen dat ook KPN adsl2+ tot de drager van zijn televisiediensten gaat maken. De eigenaar van het telefonienetwerk onthoudt dsl-concurrenten Versatel en bbned al enige tijd de formele toestemming om deze nieuwe variant te...

De 10 geboden van BYOD

De snelle verspreiding van mobiele devices binnen het werkveld, voelt als een goddelijke interventie voor veel IT-managers. Het fenomeen Bring Your Own......

Enterprise mobility binnen overheidsinstanties begint met security

De lijn-in-het-zand voor het beveiligen en beheren van mobiele devices binnen overheidsinstanties en de publieke sector, is getrokken.

Het is voor......