Tag ADSL

ADSL

Alle artikelen met als tag ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), hier gedefinieerd als: Standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat..

+

Hiermeer samenhangend: VDSL, ADSL2, ADSL-verbinding, Asymmetric Digital Subscriber Loop, ADSL-technologie, xDSL, DSL, HDSL.

Meer tags
Alle artikelen over: ADSL

KPN neigt naar adsl2+

11-02-2005  Er zijn concrete aanwijzingen dat ook KPN adsl2+ tot de drager van zijn televisiediensten gaat maken. De eigenaar van het telefonienetwerk onthoudt dsl-concurrenten Versatel en bbned al enige tijd de formele toestemming om deze nieuwe variant te...

Vernieuwingsdrang

11-02-2005  Maandenlang lopen dsl-aanbieders als bbned en Versatel te mokken dat zij met adsl2+ willen beginnen, maar het niet mogen. Netwerkeigenaar KPN staat hen alleen proeven met de nieuwe dsl-variant toe. De belangen zijn groot. Versatel heeft de extra...

KPN stelt ADSL-snelheden naar boven bij

25-01-2005  Alle ADSL-abonnees die gebruikmaken van het KPN-netwerk krijgen een snelheidsverhoging tegen dezelfde prijs. Dit zal tussen 1 februari en 1 april worden gerealiseerd. Nieuwe klanten kunnen direct bij oplevering gebruikmaken van de nieuwe snelheid.

Geen problemen bij Adsl2+ en Vdsl

14-01-2005  Het capaciteitsverlies waar adsl2+ en vdsl mee kampen als zij in hetzelfde netwerk gebruikt worden, is te omzeilen. De discussie over deze overstap tussen KPN en de alternatieve aanbieders van dsl-netwerken bevindt zich in een afrondende fase.

Vdsl en adsl2+ kunnen op één netwerk

04-01-2005  Als enkele obstakels worden weggenomen is het mogelijk om vdsl en adsl2+ over één bestaand netwerk te realiseren.

Voip en dsl als omzetgenerator

26-11-2004  D-Link is bekend als leverancier van kaarten voor draadloze communicatie. Het doet echter meer dan dat; met zijn apparatuur voor breedband dsl en voip (voice over ip) spreekt het ook operators en dienstenaanbieders aan.

Automatisering verhuisproces breekt adsl-markt open

19-11-2004  De oppermachtige positie van KPN op de adsl-markt kan het komende jaar snel verdwijnen. De belemmeringen voor het overstappen op een andere aanbieder zijn zo goed als weggenomen.

Automatisering van verhuisproces breekt adsl-markt open

19-11-2004  De oppermachtige positie van KPN op de adsl-markt kan het komende jaar snel verdwijnen. De belemmeringen voor het overstappen op een andere aanbieder zijn zo goed als weggenomen.

Kabelaar UPC wil ook internet via adsl aanbieden

10-11-2004  UPC wil zijn Chello-kabeldiensten nu ook via adsl gaan aanbieden. Aanstaande dinsdag zal een kleinschalige proef van start gaan met breedbandinternet en digitale telefonie via dsl.

Dsl-aanbieders afhankelijk van netwerkeigenaar bij vernieuwing adsl

05-11-2004  De twee kandidaat-opvolgers van adsl, adsl 2+ en vdsl, verdragen elkaar slecht in het telefonienetwerk. De meeste dsl-aanbieders opteren voor adsl 2+. Alleen grootmacht KPN heeft zijn keuze nog niet gemaakt.

Advanced analytics voor Big Data: “must-have” of “nice to have”?

De laatste tien jaar hebben gezorgd voor enorme veranderingen en uitdagingen voor bedrijven. CEO’s jongleren continu met business modellen,......

Het creëren van een innovatiecultuur: 8 ideeën die worden toegepast door Google

Enkele van de meest gestelde vragen die Google krijgt van CEO’s en bestuurders van andere bedrijven zijn: hoe innoveert Google? Kan innovatie worden gepland?......