ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) | Tags | Computable.nl

Tag ADSL

ADSL

Alle artikelen met als tag ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), hier gedefinieerd als: Standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat..

+

Hiermee samenhangend: VDSL, ADSL2, ADSL-verbinding, Asymmetric Digital Subscriber Loop, ADSL-technologie, xDSL, DSL, HDSL.

Meer tags
Alle artikelen over: ADSL

KPN neigt naar adsl2+

11-02-2005  Er zijn concrete aanwijzingen dat ook KPN adsl2+ tot de drager van zijn televisiediensten gaat maken. De eigenaar van het telefonienetwerk onthoudt dsl-concurrenten Versatel en bbned al enige tijd de formele toestemming om deze nieuwe variant te...

Vernieuwingsdrang

11-02-2005  Maandenlang lopen dsl-aanbieders als bbned en Versatel te mokken dat zij met adsl2+ willen beginnen, maar het niet mogen. Netwerkeigenaar KPN staat hen alleen proeven met de nieuwe dsl-variant toe. De belangen zijn groot. Versatel heeft de extra...

KPN stelt ADSL-snelheden naar boven bij

25-01-2005  Alle ADSL-abonnees die gebruikmaken van het KPN-netwerk krijgen een snelheidsverhoging tegen dezelfde prijs. Dit zal tussen 1 februari en 1 april worden gerealiseerd. Nieuwe klanten kunnen direct bij oplevering gebruikmaken van de nieuwe snelheid.

Geen problemen bij Adsl2+ en Vdsl

14-01-2005  Het capaciteitsverlies waar adsl2+ en vdsl mee kampen als zij in hetzelfde netwerk gebruikt worden, is te omzeilen. De discussie over deze overstap tussen KPN en de alternatieve aanbieders van dsl-netwerken bevindt zich in een afrondende fase.

Vdsl en adsl2+ kunnen op één netwerk

04-01-2005  Als enkele obstakels worden weggenomen is het mogelijk om vdsl en adsl2+ over één bestaand netwerk te realiseren.

Voip en dsl als omzetgenerator

26-11-2004  D-Link is bekend als leverancier van kaarten voor draadloze communicatie. Het doet echter meer dan dat; met zijn apparatuur voor breedband dsl en voip (voice over ip) spreekt het ook operators en dienstenaanbieders aan.

Automatisering verhuisproces breekt adsl-markt open

19-11-2004  De oppermachtige positie van KPN op de adsl-markt kan het komende jaar snel verdwijnen. De belemmeringen voor het overstappen op een andere aanbieder zijn zo goed als weggenomen.

Automatisering van verhuisproces breekt adsl-markt open

19-11-2004  De oppermachtige positie van KPN op de adsl-markt kan het komende jaar snel verdwijnen. De belemmeringen voor het overstappen op een andere aanbieder zijn zo goed als weggenomen.

Kabelaar UPC wil ook internet via adsl aanbieden

10-11-2004  UPC wil zijn Chello-kabeldiensten nu ook via adsl gaan aanbieden. Aanstaande dinsdag zal een kleinschalige proef van start gaan met breedbandinternet en digitale telefonie via dsl.

Dsl-aanbieders afhankelijk van netwerkeigenaar bij vernieuwing adsl

05-11-2004  De twee kandidaat-opvolgers van adsl, adsl 2+ en vdsl, verdragen elkaar slecht in het telefonienetwerk. De meeste dsl-aanbieders opteren voor adsl 2+. Alleen grootmacht KPN heeft zijn keuze nog niet gemaakt.

De 10 geboden van BYOD

De snelle verspreiding van mobiele devices binnen het werkveld, voelt als een goddelijke interventie voor veel IT-managers. Het fenomeen Bring Your Own......

Enterprise mobility binnen overheidsinstanties begint met security

De lijn-in-het-zand voor het beveiligen en beheren van mobiele devices binnen overheidsinstanties en de publieke sector, is getrokken.

Het is voor......