ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) | Tags | Computable.nl

Tag ADSL

ADSL

Alle artikelen met als tag ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), hier gedefinieerd als: Standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat..

+

Hiermee samenhangend: VDSL, ADSL2, ADSL-verbinding, Asymmetric Digital Subscriber Loop, ADSL-technologie, xDSL, DSL, HDSL.

Meer tags
Alle artikelen over: ADSL

Adsl plus televisie

30-04-2004  KPN wil consumenten in de toekomst in één bundel naast adsl-toegang en belminuten ook televisiekanalen aanbieden. Dit levert het telecomconcern een storm van protest op bij concurrenten.

Adsl-nieuws uit Nieuwland

02-04-2004  Nu bewoners van de Amersfoortse nieuwbouwwijk Nieuwland sinds vorig jaar over breedband toegang tot internet via wifi-technologie beschikken, komt ook KPN over de brug met adsl of een variant daarop.

Breedband: niemand zit erop te wachten, nou én?

26-03-2004  Niemand zat op breedband te wachten, maar de kabel- en dsl-modems zijn niet aan te slepen. Breedband is een ongeëvenaard succes en de vraag naar nóg breder en sneller zal altijd blijven. Daarom is het voor Fred Kappetijn moeilijk te...

Zakelijk bellen via dsl en voip bij KPN

16-03-2004  KPN gaat net als Bbeyond voice over dsl aanbieden. Het telecombedrijf is van plan bellen via dsl eerst aan te bieden op de zakelijke markt.

Easynet Group neemt Nederlands Novaxess over

16-03-2004  Het Britse Easynet Group neemt de Nederlandse dsl-aanbieder Novaxess over. De overnameprijs ligt op ruim voor 38 miljoen euro, inclusief de schulden.

UPC bindt de strijd aan met adsl-internet

09-02-2004  Internet via adsl lijkt kabelaansluitingen te verslaan. Voor UPS reden om de gebruikers van kabel-internet meer snelheid te bieden.

Barst in glasplan KPN

19-12-2003  Versnelling van het kopernetwerk via nieuwe dsl-technieken is bedrijfseconomisch beter te verantwoorden dan een sprong naar een nieuw glasvezelaansluitnetwerk.

Glasplannen KPN vertonen al barsten

19-12-2003  Versnelling van het kopernetwerk via nieuwe dsl-technieken is bedrijfseconomisch beter te verantwoorden dan een sprong naar een nieuw glasvezelaansluitnetwerk.

Versatel biedt 'gratis' adsl in België

09-12-2003  Het Nederlandse Versatel biedt Belgische consumenten een 'gratis' adsl-abonnement. Gebruikers betalen aan de telecomdienstverlener wel per surfminuut.

Nltree komt met alternatief aanbod voor scholen

08-10-2003  De huidige internetaanbieder voor scholen Nltree houdt zijn voorzieningen overeind. Het komt op korte termijn met een concurrerend bod naast het gratis adsl-aanbod van KPN.

Het ABC van Mobile Device Management

Enterprise Mobility kan een spannend avontuur zijn of een enge beproeving. Waar u zeker van wilt zijn is dat u kunt genieten van voordelen als betere......

Het agile datacenter: de plek waar schaalbaarheid en performance samenkomen

Traditionele datacenters zijn niet in staat om de conflicterende behoeften aan schaalbaarheid en performance te faciliteren, dus uw organisatie heeft......