Tag ADSL

ADSL

Alle artikelen met als tag ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), hier gedefinieerd als: Standaard voor een digitale technologie die snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad toelaat..

+

Hiermeer samenhangend: VDSL, ADSL2, ADSL-verbinding, Asymmetric Digital Subscriber Loop, ADSL-technologie, xDSL, DSL, HDSL.

Meer tags
Alle artikelen over: ADSL

KPN weigert verhuizing dsl

12-09-2003  KPN weigert akkoord te gaan met de standaardprocedure opgesteld door alle Nederlandse dsl-platformhouders om de overstap van dsl-gebruikers administratief en technisch te regelen.

KPN weigert standaardprocedure dsl

12-09-2003  KPN weigert akkoord te gaan met de standaardprocedure opgesteld door alle Nederlandse dsl-platformhouders om de overstap van dsl-gebruikers administratief en technisch te regelen.

Versatel breidt dsl-spreiding sterk uit

05-09-2003  Versatel maakte gisteren bekend meer dsl-apparatuur te plaatsen in KPN-wijkcentrales. Na de uitbreiding zou het 65 procent telefoonlijndekking hebben.

Adsl-strijd Nederland gaat nieuwe ronde in

03-09-2003  Tiscali spant een kort geding aan tegen KPN, omdat die de afspraken rond de uitrol van adsl-producten met voeten treedt. KPN zou de eigen internetaanbieders bevoordelen.

KPN staat ook in tweede kwartaal op winst

22-08-2003  In zijn tweede financiële kwartaal realiseerde telecombedrijf KPN voor het vierde kwartaal op rij een nettowinst van 192 miljoen euro. Het Duitse mobiele belbedrijf E-Plus en adsl lieten de grootste groei zien.

Rits en KPN in clinch over portabiliteit

18-08-2003  Aanbieder van telefonie via ip, Rits Telecom, is furieus op KPN dat weigert om telefoonnummers te porteren. Het gaat daarbij om klanten met een adsl-aansluiting.

Breedband breekt markt open

30-05-2003  Door de komst van breedbandtoegang tot internet stagneert de omzet uit telefoontikken. Vooral grote internetaanbieders die zich richten op consumenten voelen de pijn doordat KPN lage marges hanteert op zijn dsl-producten. Marktverschuivingen lijken...

Dreiging nieuwe monopolisering in telecomsector

14-05-2003  Volgens de Opta dreigt er in de telecommunicatiesector een nieuwe monopolisering. Voorzitter Jens Arnbak wees er vanmorgen bij de presentatie van de 'Visie op de markt' op dat er in de markt voor breedbandtoegang tot internet via dsl of de kabel...

Nieuw dataprotocol tot zesduizend keer sneller dan adsl

02-05-2003  Wetenschappers van het California Institute of Technology (Caltech) hebben een overdrachtprotocol voor data ontwikkeld dat een snelheid kan bereiken van 8609 megabit per seconde. Dat is 153 duizend keer zo snel als de huidige modems en ongeveer...

Capaciteit en bereik adsl kunnen omhoog

25-04-2003  Beter gebruik van de fysieke eigenschappen van koperdraad door de modemgolven over de telefoonlijn moeten het mogelijk maken om de capaciteit en reikwijdte van adsl verder op te rekken.

Word sheriff in uw ‘Wild West Datacenter’ dankzij converged datacenter infrastructuur

Blijft uw datacenter maar groeien? Voegt u steeds nieuwe, losse technologieën toe om eindgebruikers te kunnen bieden waar ze om vragen? De kans is groot dat uw......

De vijf belangrijkste selectiecriteria voor een Back-up as a Service leverancier

Back-up-as-a-Service (BaaS) lijkt een commodity te worden. Dat is ook niet vreemd, want deze vorm van dienstverlening biedt organisaties verschillende......