P2P (Peer-to-peer) | Tags | Computable.nl

Tag P2P

P2P

Alle artikelen met als tag P2P (Peer-to-peer), hier gedefinieerd als: Computernetwerk waarin de aangesloten computers gelijkwaardig zijn, dus zonder vaste clients en servers,.

+

Hiermee samenhangend: Peer-to-peernetwerk, Peer-to-peer netwerk, P2P-techniek, P2P-netwerk, P2P-netwerken, BitTorrent, KaZaA, Napster, Gnutella.

Meer tags
Alle artikelen over: P2P

Brein: juridische stappen tegen Bittorrent-aanbieders

25-10-2005  Stichting Brein wil op korte termijn juridische stappen ondernemen tegen gebruikers en aanbieders van Bittorrent-bestanden. Dat meldt het NRC Handelsblad.

Kijkers passeren Versatel-tv via p2p

24-10-2005  Versatel is dit weekend wederom gepasseerd doordat internetters gratis live naar PSV-Ajax konden kijken. Dat kon met behulp van p2p-programma's.

Rechter houdt p2p in bedwang

29-07-2005  Fabrikanten van technologieën gaan niet langer zonder meer vrijuit wanneer hun product ook legaal gebruikt kan worden. Een illustratief voorbeeld daarvan is de rechtszaak van 27 juni dit jaar bij het hoogste Amerikaanse Gerechtshof waar de...

Voorkom teleurstelling bij p2p

15-07-2005  "De beloftes liegen er niet om: een succesvol geïmplementeerd p2p-traject levert de organisatie een immense kostenbesparing en verbeterde controles op", schrijft Jasper Lindenhovius. De invoering van 'purchase-to-pay' mislukt vaak door gebrek...

Brein handelt onrechtmatig

15-07-2005  De Stichting Brein heeft begin deze week een zware nederlaag geleden in de juridische strijd tegen muziekdownloaders en internetproviders (isp's). De rechter oordeelt dat de Kazaa-gebruikersgegevens waarmee Brein klantgegevens opeist bij de...

BitTorrent-bedenker maakt gehakt van Avalanche

21-06-2005  Microsofts Avalanche is 'vapourware' en het epistel erover is 'complete troep', schrijft BitTorrent-bedenker Bram Cohen in zijn weblog.

Microsoft werkt aan BitTorrent-alternatief

17-06-2005  Britse onderzoekers van Microsoft werken aan een peer-to-peer-systeem (p2p), Avalanche, als beter alternatief voor BitTorrent. Het bedrijf benadrukt dat Avalanche alleen bedoeld is voor legale data- en softwaredistributie.

Spyware bereikt p2p-systeem BitTorrent

17-06-2005  Spyware-tegenstanders waarschuwen dat adware en spyware oprukt naar het peer-to-peer-systeem (p2p) BitTorrent. Tot op heden waren dergelijke plagen daar nog niet doorgedrongen.

Ericsson gaat met Napster in muziek

15-06-2005  Ericsson, fabrikant van mobiele telefoons en mobiele telecomnetwerken, gaat samen met online muziekbedrijf Napster een muziekdienst opzetten, die muziek rechtstreeks aan mobieltjes kan afleveren.

Amerikanen kiezen minder vaakt voor p2p

25-03-2005  Ongeveer de helft van alle Amerikanen die weleens muziek of films downloaden, doen dat níet via betaalde diensten of via peer-to-peer netwerken.

Het agile datacenter: de plek waar schaalbaarheid en performance samenkomen

Traditionele datacenters zijn niet in staat om de conflicterende behoeften aan schaalbaarheid en performance te faciliteren, dus uw organisatie heeft......

Hypergeconvergeerde infrastructuur-appliance (HCIA) voor het creëren van gevirtualiseerde omgevingen

Middelgrote en grote bedrijven en Managed Service Providers (MSP) zijn op zoek naar een eenvoudigere, meer flexibele, geautomatiseerde en dynamische......