Tag P2P

P2P

Alle artikelen met als tag P2P (Peer-to-peer), hier gedefinieerd als: Computernetwerk waarin de aangesloten computers gelijkwaardig zijn, dus zonder vaste clients en servers,.

+

Hiermeer samenhangend: Peer-to-peernetwerk, Peer-to-peer netwerk, P2P-techniek, P2P-netwerk, P2P-netwerken, BitTorrent, KaZaA, Napster, Gnutella.

Meer tags
Alle artikelen over: P2P

Software Emusic betrapt Napster-gebruikers

01-12-2000  Online muziekbedrijf Emusic slaat toe. Het bedrijf heeft aan Napster gevraagd om zeshonderd gebruikers van de MP3-wisseldienst te verwijderen.

Emusic zet software in tegen Napster

23-11-2000  Online muziekbedrijf Emusic denkt een oplossing te hebben om het verspreiden van zijn nummers via Napster tegen te gaan.

Nieuwe bands houden Napster voor de gek

02-11-2000  Een van de argumenten waarvan het MP3-uitwisselingsprogramma Napster zich bediende voor de rechter, is dat onbekende bands kunnen 'doorbreken'.

Tech-reuzen kritiseren Napster-uitspraak

29-08-2000  Een brede coalitie van technologie- en Internet-bedrijven heeft ernstige bedenkingen bij de gerechtelijke uitspraak omtrent Napster.

Napster dringt door in top 50 VS websites

23-08-2000  De meestbezochte website in de VS blijft die van America Online, aldus Media Metrix. Het in een juridische strijd verwikkelde Napster is nieuw in de top 50.

Napster-zaak krijgt vervolg in filmwereld

21-08-2000  De verbanning van Internet die Napster boven het hoofd hangt, lijkt ook leveranciers van programma's voor illegaal decoderen en kopiëren van DVD-films te treffen.

Napster blijft in de lucht na hoger beroep

31-07-2000  Verklaarde een Amerikaanse rechtbank medio vorige week nog dat Napster de virtuele deuren moest sluiten, twee dagen later al is dat besluit teruggedraaid.

Napster mag auteursrecht niet meer schenden

27-07-2000  Uitwisseldienst Napster moet alle muziekstukken waar auteursrechten op rusten van zijn website verwijderen. Dat besliste een federale rechter vannacht.

Napster en Offspring leggen ruzie bij

07-06-2000  De ruzie die dit weekend tussen Napster en rockband Offspring leek te ontstaan is bijgelegd. Offspring verkocht sinds vrijdag zonder toestemming t-shirts en petjes met het logo van Napster.

Rechter: Napster schendt auteursrechten

10-05-2000  De platenindustrie lijkt een belangrijke overwinning te hebben geboekt in de strijd tegen muziekpiraterij op Internet.

VORIGE 1 2 3 4 5 6

Tips en tricks voor het opstellen van uw privacy-beleid

Uit onderzoek van Computable en Jaarbeurs in het vierde kwartaal van 2014 blijkt dat meer dan de helft van de betrokkenen beveiliging als belangrijkste......

Data visualisatie is het antwoord op toenemende managementuitdagingen rondom BI en Big Data

Het zeer dynamische karakter van de hedendaagse zakelijke wereld vereist dat de informatie, die door het management wordt gebruikt als basis voor hun......