Tag Repository

Repository

Alle artikelen met als tag Repository, hier gedefinieerd als: Centrale opslagplaats voor definities en regels van alle bij een automatiseringsproces betrokken middelen en componenten..

+

Hiermeer samenhangend: Repositories.

Meer tags
Alle artikelen over: Repository

Haarlems bedrijf ontwikkelt mee aan Websphere repository

17-05-2002  Nu IBM's Websphere bijna klaar is voor het echt grote werk, is de behoefte aan een repository voor codebeheer nijpend. De basis wordt Pacbase. Bij de bouwers zitten mensen van New Age uit Haarlem. Eind dit jaar komt het gereedschap in de etalage.

Novell onthult metadirectory-product

12-07-1999  Novell kondigt vandaag een metadirectory-product aan waarmee zijn Directory Services-software (NDS) kan samenwerken met andere directories in een netwerk. Dit nieuwe interoperabiliteitsproduct heet Virtual Repository.

SNS Reaal sluit megacontract met Forté

18-12-1998  Financieel dienstverlener SNS Reaal gaat over een periode van vijf jaar al zijn IT-systemen vernieuwen. Afgelopen maandag sloot de bankier/verzekeraar daartoe een contract van 'meerdere miljoenen' dollars met Forté, een Amerikaanse...

ABT stroomlijnt projectmanagement-software

04-12-1998  Begin volgend jaar komt ABT Corporation met Results Management Suite 5 uit. De suite bestaat uit een vijftal softwarepakketten die gebruik maken van een gemeenschappelijke repository. Tezamen vormen ze een volledige set projectmanagement gereedschap.

Platinum blijft Repository ontwikkelen

10-09-1998  Microsoft heeft het contract met Platinum met drie jaar verlengd voor de ontwikkeling van zijn Repository. Aanvankelijk ging men ervan uit dat de overeenkomst niet zou worden doorgezet na de onlangs opgeleverde versie 2.0.

Strijd rond open repository duurt voort

31-07-1998  Softwareleverancier Oracle presenteerde afgelopen maandag de details omtrent de strategie rond zijn open repository.

Oracle ontwikkelt open repository

23-07-1998  Softwareleverancier Oracle presenteert maandag de details van de strategie voor zijn open repository. Het bedrijf maakt al maanden herrie rond het product, dat een tegenwicht moet bieden voor Microsoft Repository, die later dit jaar op de markt komt.

Unix-versie van Microsoft-repository

23-04-1998  Platinum Software heeft Microsofts Datawarehousing Workshop uitgekozen voor de eerste demonstratie van een Unix-versie van Microsoft Repository 2.0.

Microsoft zoekt steun voor repository

17-04-1998  Softwaregigant Microsoft probeert middels een bijeenkomst volgende week in Bellevue, Washington, steun te krijgen voor de specificaties van zijn repository. Een repository definieert de IT-infrastructuur en interoperabiliteit tussen...

Applicatiepakketten

20-02-1998  Software-ontwikkeling is er de laatste jaren niet op vooruitgegaan. Client/server-software heeft het gui-interface naar de voorgrond gebracht en daarmee spaghetticode in de hand gewerkt, iets waarvan iedereen dacht dat het eind jaren tachtig was...

Software ontwikkelaar integreert zeven verschillende licentiesystemen

Sage biedt ERP, CRM, HR en Payroll software op maat voor kleine en middelgrote bedrijven. Door de jaren heen hebben aankopen, fusies en overnames van andere......

Software ontwikkelaar GeoID implementeert veilig en flexibel licentiesysteem

GeoID, een landschap visualisatie software-ontwikkelaar, is gericht op het creëren van innovatieve software waarmee gebruikers interactieve landschappen kunnen......