ICT-budget | Tags | Computable.nl

Tag ICT-budget

ICT-budget

Alle artikelen met als tag ICT-budget, hier gedefinieerd als: Het totale bedrag dat jaarlijks door een organisatie aan ict en daaraan gerelateerde activiteiten en diensten wordt uitgegeven..

+

Hiermee samenhangend: ICT-bestedingen, Automatiseringsbudget, Automatiseringskosten, Automatiseringsuitgave, ICT-investeringen, ICT-investering.

Meer tags
Alle artikelen over: ICT-budget

ICT-budget stijgt komend jaar niet

05-06-2008  Bedrijven hebben in 2009 hetzelfde ict-budget als dit jaar. Daarom wordt het budget efficiënt ingezet. Ook uitbesteding moet kosten besparen.

Groei ICT-investeringen neemt af

29-05-2008  Eind 2008 zullen de investeringen in ict bij Nederlandse bedrijven afnemen. In 2009 gaan vooral de budgetten voor hardware omlaag. Dat blijkt uit een voorspelling van onderzoeksbureau IDC over ict-investeringen bij Nederlandse bedrijven.

Kwart van CIO's ziet daling ICT-budget

04-04-2008  Het ict-budget is het afgelopen jaar gelijk gebleven. Uit onderzoek van Gartner blijkt dat een kwart van de cio's een daling ziet van het ict-budget. Dit zijn voornamelijk Amerikaanse cio's.

Nederlandse ICT-sector krijgt last van kredietcrisis

20-03-2008  Bedrijven in de Nederlandse ict-sector krijgen last van de kredietcrisis. Sommigen merken het nu al. Anderen zien vanaf de zomer dat klanten minder ict-investeringen doen.

Basisscholen voorzien forse groei van ICT-budget

03-03-2008  De helft van de schoolleiders van de Nederlandse basisscholen verwacht een forse groei van het ict-budget. Dit blijkt uit onderzoek van VNU Exhibitions en de Algemene Vereniging van Schoolleiders onder 577 bestuurders van basisscholen.

Storage moet goedkoper

25-01-2008  Storage is inmiddels een noodzakelijk goed geworden en veruit het grootste deel van het ict-budget wordt uitgegeven aan de opslag van data. Dat maakt storage tot een dure aangelegenheid. De experts van ons storage-panel leggen uit hoe er op storage...

SaaS breekt definitief door in 2008

03-01-2008  Software-as-a-Service zal dit jaar definitief doorbreken. Het zal op grote schaal gebruikt worden en de voordelen worden goed zichtbaar. Daarnaast neemt het ict-budget verder toe. Dat voorspellen de leden van het Computable Panel in vooruitblik op...

Desktopmanagement slokt helft ICT-budget op

30-11-2007  Desktopmanagement is volgens organisaties een ondersteunende functie, maar toch gaat er de helft van de tijd en het ict-budget inzitten. Dat komt omdat het kennisniveau op dit gebied bij ict-afdelingen niet toereikend is.

Legacy banken remt innovatie

19-10-2007  Steeds meer financiële instellingen lopen aan tegen de grenzen van hun ict-systemen. 70 tot 80 procent van het beschikbare ict-budget gaat op aan het beheer van de systemen zodat slechts weinig overblijft voor innovatie. Hierdoor stagneert de...

'Overheid laat ICT-kansen liggen'

02-10-2007  Het ict-beleid van de overheid schiet tekort op essentiële gebieden als onderwijs en zorg. Wel zet de groei in ict-bestedingen komend jaar onverminderd door. Bedrijven investeren in 2008 vooral in software.

Het agile datacenter: de plek waar schaalbaarheid en performance samenkomen

Traditionele datacenters zijn niet in staat om de conflicterende behoeften aan schaalbaarheid en performance te faciliteren, dus uw organisatie heeft......

Hypergeconvergeerde infrastructuur-appliance (HCIA) voor het creëren van gevirtualiseerde omgevingen

Middelgrote en grote bedrijven en Managed Service Providers (MSP) zijn op zoek naar een eenvoudigere, meer flexibele, geautomatiseerde en dynamische......