ICT-budget | Tags | Computable.nl

Tag ICT-budget

ICT-budget

Alle artikelen met als tag ICT-budget, hier gedefinieerd als: Het totale bedrag dat jaarlijks door een organisatie aan ict en daaraan gerelateerde activiteiten en diensten wordt uitgegeven..

+

Hiermee samenhangend: ICT-bestedingen, Automatiseringsbudget, Automatiseringskosten, Automatiseringsuitgave, ICT-investeringen, ICT-investering.

Meer tags
Alle artikelen over: ICT-budget

Ict in zorg heeft baat bij Europese wetgeving

09-08-2007  Europese wet- en regelgeving omtrent privacy en informatiebeveiliging zorgt voor meer ict-investeringen in de zorg. De invoering van de HL7 standaard is één van de drijvers voor meer investeringen.

ICT-samenwerking in gemeenteland: een kwestie van lange adem

18-05-2007  In gemeenteland duiken ict-samenwerkingsverbanden steeds meer op. Gemeenten hebben geen last van identiteitsproblemen, want ict-investeringen hebben voornamelijk invloed op back- en midoffice. Wanneer leveranciers als Inter Acces er nerveus van...

Consultancy eerste plek voor bezuiniging

11-12-2006  Mochten organisaties het komende jaar op het ict-budget moeten bezuiningen, dan gaat de ict-consultant er het eerst uit. De kans dat dit gebeurt is echter klein, want het gaat erg goed met de Nederlandse ict-sector.

Maatwerk voor software blijkt in de lift te zitten

23-10-2006  De ontwikkeling van maatwerk voor software blijkt vreemd genoeg te groeien, ten koste van standaardsoftware. Het aantal Europese bedrijven dat ict-budget uitgeeft aan maatwerkapplicaties is de afgelopen vijf jaar verdubbeld, meldt consultancy...

Systeembeheer is geldverspilling

09-12-2005  Een investering in personeel voor systeembeheer is vaak weggegooid geld. Dat blijkt uit een afstudeeronderzoek van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Investeer het ict-budget liever in hard- en software. Dat is de boodschap.

Optimisme over ict-investeringen

09-09-2005  De ict-investeringen in Nederland trekken weer aan. Het komende jaar wordt een forse stijging verwacht. Ook afgelopen jaar was al een toename zichtbaar.

Ict-bestedingen omhoog

15-07-2005  De ict-bestedingen zitten nog steeds in de lift. Een derde van 608 ondervraagde ict-professionals en -directeuren verwacht het komende jaar een hoger bedrag te mogen besteden. Slechts 12 procent houdt rekening met een daling van de begroting.

Lokale overheden verwachten meer ict-geld

15-07-2005  Locale overheden in Europa zijn veel optimistischer over hun ict-budget in 2005 dan centrale overheidsorganen: 31 procent verwacht een stijging, tegenover 18 procent op ministerieel niveau.

Investeringen nemen volgend jaar duidelijk toe

09-07-2004  In 2005 zullen ict-investeringen voor het eerst sinds tijden aanzienlijk toenemen. Naar verwachting stijgen met name investeringen in software.

Containerterminalbedrijf drijft op oude software

04-06-2004  Terwijl de economie in Europa nog niet is bevrijd van de recessieplaag, gaat het de zeehavens in de Eurozone voor de wind. De grootste - Rotterdam - staart zich echter niet blind op zijn succes. De inzet van informatietechnologie moet de opkomende...

Software-defined storage: het antwoord op de snelle toename in hoeveelheden ongestructureerde data

Hedendaagse organisaties investeren meer dan ooit tevoren in complexere technologieën als virtualisatie en cloud computing, om tegemoet te kunnen komen aan......

Next-generation data-driven applicaties alleen mogelijk dankzij software-defined storage-platform

Social, mobiele en big data applicaties spelen een steeds belangrijkere rol binnen uw zakelijke applicatieportfolio. Deze nieuwe apps hebben een......