Tag .Net

.Net

Alle artikelen met als tag .Net, hier gedefinieerd als: Framework van Microsoft voor samenwerking van, in verschillende programmeertalen geschreven, applicaties en bibliotheken..

+

Hiermeer samenhangend: .Net-technologie, .Net-framework, ASP.NET, dotNet, MSIL, Common Language Runtime, CLR, dot Net, DotNetNuke.

Meer tags
Alle artikelen over: .Net

Microsoft opent aanval op alm-partners

10-11-2003  Microsoft bindt de strijd aan met zijn partners in het beheer van applicatielevenscycli Rational en Borland. In de nieuwe Visual Studio .Net (codenaam Whidbey) introduceert de softwarereus zijn eigen alm-gereedschap.

Microsoft opent aanval op alm-partners

07-11-2003  Microsoft bindt de strijd aan met zijn partners in het beheer van applicatielevenscycli Rational en Borland. In de nieuwe Visual Studio .Net (codenaam Whidbey) introduceert de softwarereus zijn eigen alm-gereedschap.

Microsoft zweert bij web services

02-07-2003  Microsoft wil met zijn .Net-platform een technologie aanbieden die de mogelijkheid biedt om "gebruikers, informatie, systemen en toestellen met elkaar te verbinden".

Java en .Net gedwongen tot samenleven

13-06-2003  Nu de ict-budgetten onder druk staan is het niet meer van de tijd om gedane investeringen helemaal weg te gooien en overnieuw te beginnen. Dat zorgt er voor dat bij iedere organisatie van enige omvang de rivaliserende platformen Java en .Net...

Borland versterkt neutrale rol

16-05-2003  Nog voor de zomer brengt Borland met Janeva een nieuw product uit dat ontwikkelteams in staat moet stellen op het .Net platform te ontwikkelen en toch gebruik te maken van Java- of Corba-componenten.

IBM verbreedt ontwikkelgereedschap

09-05-2003  IBM-dochter Rational (softwaregereedschap) heeft het afgelopen kwartaal honderden IBM-vindingen bestudeerd om te zien hoe het deze in de eigen ontwikkelomgeving kan inbouwen. Big Blue hoopt dat zowel Java- als .Net ontwikkelaars overstappen naar het...

IBM verbreedt ontwikkelgereedschap

09-05-2003  IBM-dochter Rational (softwaregereedschap) heeft het afgelopen kwartaal honderden IBM-vindingen bestudeerd om te zien hoe het deze in de eigen ontwikkelomgeving kan inbouwen. Big Blue hoopt dat zowel Java- als .Net ontwikkelaars overstappen naar het...

Borland slaat brug tussen Java en .Net

06-05-2003  Deze zomer brengt Borland een nieuw product op de markt dat bedrijven in staat stelt zowel met Java als met .Net te werken. Om aan te tonen dat Borland het Zwitserland van de it wil zijn, krijgt de nieuwe toepassing de naam Janeva mee.

Week 17 - 2003

25-04-2003  Fred van der Molen beschouwt en becommentarieert het ict nieuws van de afgelopen week. Met deze keer: Waar stond .Net ook al weer voor? Ruilt Novell Netware in voor Linux? Welk A-merk gaat de Opteron leveren?

Microsofts databasemotor wordt omgebouwd voor .Net

14-03-2003  De nieuwe versie van SQL Server, Microsofts zware zakelijke database, komt pas medio 2004 uit. Gordon Mangione, topman van de databasedivisie stelde in november nog dat Yukon halverwege 2003 zou uitkomen.

Wat is beter: MS Office of Google Apps?

Organisaties hebben als het gaat om productiviteitstoepassingen, e-mail en samenwerking – onder de verzamelnaam ‘office’ – nieuwe......

Proactief en voorspellend beheer

Leveranciers van beheertools en organisaties die IT-beheer uitvoeren prijzen veelvuldig hun proactief karakter. Maar is proactief beheer nog afdoende, kijkend......