Tag DB2

DB2

Alle artikelen met als tag DB2, hier gedefinieerd als: Relationeel database management systeem van IBM.

+

Hiermeer samenhangend: DB2UDB, DB2 Universal Database, DB2 Enterprise Server Edition, DB2 LUW, DB2 pureScale, DB2 10, DB2 Express-C, DB2 for i.

Meer tags
Alle artikelen over: DB2

United Linux krijgt IBM DB2-certificering

12-02-2003  IBM heeft zijn DB2-databank gecertificeerd voor gebruik op United Linux (UL). De certificering is verkregen door Linux- en Unix-leverancier SCO, mede-oprichter van United Linux.

AMD demonstreert IBM DB2 op Opteron

23-01-2003  AMD toont een beta-versie van IBM's databank DB2 die draait op zijn semi-64-bit Opteron-processoren. Deze 64-bit uitvoering van de databank gebruikt Suse Linux als besturingssysteem.

IBM stunt met databankprijs voor mkb

01-11-2002  IBM verlaagt de prijs voor de nieuwe versie van zijn databank DB2 voor middelgrote bedrijven. Daarnaast vereenvoudigt het bedrijf het prijsniveau voor de zware uitvoering van DB2.

IBM en Borland samen tegen Visual Basic

19-08-2002  IBM en Borland gaan samenwerken om Visual Basic-ontwikkelaars over te halen naar het ontwikkelplatform van Borland voor Windows en Linux over te stappen. Big Blue hoopt meer DB2 te verkopen.

IBM zet nieuwe DB2-versie in tegen Oracle

22-07-2002  IBM onthult vandaag een nieuwe versie van zijn DB2-databank, die eindelijk de langverwachte marktaandeelwinst ten koste van Oracle moet opleveren.

Lotus annonceert reeks webservices

18-06-2001  Lotus heeft een reeks webservices en -applicaties geannonceerd, die onderdeel gaan uitmaken van IBM's WebSphere J2EE applicatieserver en DB2 database.

IBM: groei Rdbms-markt ten koste van Oracle

02-04-2001  IBM meldt dat zijn DB2 datamanagement-activiteiten het afgelopen jaar twee keer zo snel groeiden als die van Rdbms-concurrent en -marktleider Oracle.

IBM voegt datamining-hulpmiddel toe aan DB2

07-11-2000  IBM voegt een datamining-applicatie toe aan zijn DB2-productenserie. Het hulpmiddel moet volgend jaar beschikbaar komen.

IBM met Hyperion in zee voor Olap in DB2

30-05-2000  Hyperion en IBM hebben hun samenwerkingsverband op het gebied van Online Analytical Processing (Olap) aanzienlijk uitgebreid. IBM heeft besloten gebruikers van DB2 Universal Database versie 7 standaard te voorzien van de Essbase Olap Server van...

IBM claimt met DB2 7 e-zakendoen-database

18-04-2000  IBM positioneert de nieuwe versie 7 van de DB2 Universal Database als een platform met volledig geïntegreerde functionaliteit voor onder andere e-zakendoen, 'business intelligence' en content-management.

Hoe de evolutie van de CIO de organisatie van morgen kan redden

De cloud en mobiliteit zijn vandaag de dag de meest beslissende technologieën op de werkvloer. Maar buiten de werkvloer om zijn deze begrippen ook......

De (security) valkuilen en het potentieel van Schaduw IT

IT en business managers worstelen vandaag de dag met het alsmaar toenemende gebruik van persoonlijke devices en ongeautoriseerde apps binnen de kantoormuren,......