Tag Oracle-applicaties

Oracle-applicaties

Alle artikelen met als tag Oracle-applicaties, hier gedefinieerd als: Applicatiesoftware van Oracle, deels zelf ontwikkeld deels verkregen door overnames (PeopleSoft, Siebel, Hyperion etc)..

+

Hiermeer samenhangend: Oracle Secure, Oracle Fusion Applications, JD Edwards, PeopleSoft, Hyperion, Siebel, Oracle EBS, Oracle Enterprise Manager, Oracle E-Business.

Meer tags
Alle artikelen over: Oracle-applicaties

Torex verkoopt eerste browserbased kassa's

26-02-2008  De Britse leverancier van kassasystemen Torex heeft de eerste Nederlandse klant gevonden voor zijn browser-based kassasysteem Retail-J POS. Alle 42 vestigingen van juweliersketen Siebel worden voorzien van het Torex-systeem.

Siebel Juweliers kiest kassa's van Torex

25-02-2008  De juweliersketen Siebel heeft gekozen voor Torex als leverancier van zijn kassasystemen. De deal werd bekend gemaakt tijdens de retailvakbeurs Euroshop 2008 in het Duitse Düsseldorf.

'Geen synergie tussen SAP en Business Objects'

20-01-2008  De overgenomen business intelligence-specialisten Hyperion en Business Objects krijgen het lastig, voorspelt de Europese topman van bi-specialist Cognos, Ad Voogt. Voor zijn eigen bedrijf voorziet de Nederlander alleen maar groei.

Minder technisch, meer business

14-12-2007  Naam: Wout Bongers (29) Functie: Siebel-consultant Werkt sinds 1 september bij Accenture Nederland

Gebruikers onzeker over integratie met Fusion

14-11-2007  Congresgangers op de Oracle Open World zijn enthousiast over de mogelijkheden van de Fusion-middleware, die als het goed is in 2008 beschikbaar komt. Peoplesoft- en JD Edwards-gebruikers vragen zich echter af hoe Oracle hun producten exact zal...

IBM legt vijf miljard dollar op tafel voor Cognos

12-11-2007  IBM biedt vijf miljard dollar voor Cognos, de Canadese leverancier van software voor business intelligence (bi). Het is een roerig overnamejaar in de bi-markt. Eerder nam Oracle Hyperion over en vorige maand kocht SAP Business Objects.

Theory of constraints

19-10-2007  Herinnert u zich nog de discussie of je voor best of breed software of toch voor een standaard suite zou moeten kiezen? Met de huidige overnames lijkt die vraag zo´n beetje beantwoord. En dan heb ik het niet alleen (en zelfs niet in eerste...

SAP koopt Business Objects voor 4,8 miljard euro

08-10-2007  SAP heeft dit weekend voor 4,8 miljard euro BI-leverancier Business Objects overgenomen. Het wordt daarmee in de markt voor business intelligence een geduchte concurrent voor Oracle dat begin dit jaar Hyperion kocht.

PeopleSoft kopstukken verlaten Oracle

30-08-2007  Caspar Joustra, vice-president applications voor de Benelux, vertrekt bij Oracle. Dat is vandaag door Oracle bevestigd. Joustra is de tweede voormalige PeopleSoft-man die Oracle verlaat.

Overname kost bij Hyperion weinig banen

23-05-2007  Door de vacaturestop die Oracle begin dit jaar afkondigde, is er genoeg ruimte ontstaan om de medewerkers van het onlangs overgenomen Hyperion in de organisatie te passen. Dat betekent dat er weinig ontslagen zullen vallen.

Access Control voor e-paspoorten: het gaat allemaal om vertrouwen

Voor het ontwikkelen en implementeren van een overheidsgericht security model, hebben veel landen ‘systems of trust’ gecreëerd om hun......

5 redenen waarom mobiele technologie enterprise authentication volledig gaat veranderen

Mobiele oplossingen hebben de manier waarop wij leven fundamenteel veranderd. Voor veel mensen zijn mobiele apparaten de vervanging voor camera’s voice......