Tag Oracle-applicaties

Oracle-applicaties

Alle artikelen met als tag Oracle-applicaties, hier gedefinieerd als: Applicatiesoftware van Oracle, deels zelf ontwikkeld deels verkregen door overnames (PeopleSoft, Siebel, Hyperion etc)..

+

Hiermeer samenhangend: Oracle Secure, Oracle Fusion Applications, JD Edwards, PeopleSoft, Hyperion, Siebel, Oracle EBS, Oracle Enterprise Manager, Oracle E-Business.

Meer tags
Alle artikelen over: Oracle-applicaties

Siebel-aandeelhouders geven goedkeuring overname

01-02-2006  De aandeelhouders van Siebel hebben de overname van het bedrijf door Oracle goedgekeurd. Hiermee zijn alle obstakels uit de weg geruimd om Siebel te integreren in Oracle.

Microsoft haakt met gratis hulpmiddel aan op Siebel

10-01-2006  Microsoft geeft gratis softwarecode vrij waarmee gebruikers verkoopdata uit Siebel-crmsystemen kunnen importeren in Outlook.

Oracle ontdekt verborgen juwelen Siebel

28-10-2005  De overname van Siebel door Oracle kent nog even een hobbel doordat de Amerikaanse mededingingsautoriteit niet direct toestemming verleent, maar eerst nog een onderzoek wil. Ondertussen ontdekt Oracle onverwachte juwelen.

Goedkeuring overname Siebel door Oracle uitgesteld

26-10-2005  Antitrust onderzoekers hebben meer tijd nodig om de overname van Siebel door Oracle te onderzoeken. Het Amerikaanse Ministerie van Justitie moest gisteren beslissen of ze akkoord gaat met de overname of dat ze meer tijd nodig heeft.

Ongekende harmonie bij overname Siebel

21-10-2005  Jaren werken aan nieuwe en innovatieve crm- en bi-technologie en dan bij de presentatie daarvan alleen maar vragen krijgen over een overnamebod van Oracle. Het gebeurde op Siebel CustomerWorld.

Oracle ververst Peoplesoft-pakketten

06-10-2005  Oracle komt met nieuwe versies van Peoplesofts software. De databasefabrikant kreeg die pakketten in handen met de overname van die ERP-leverancier (bedrijfsautomatisering).

Begin van de laatste ronde

23-09-2005  De overname van crm-specialist Siebel door database- en -applicatieleverancier Oracle luidt de laatste ronde in van de consolidatie van grote softwarebedrijven. De bedrijfstoepassingen zijn voorlopig in handen van Microsoft, IBM, Oracle en SAP.

Larry Ellison is nog niet overname-moe

22-09-2005  Het wensenlijstje van Oracle-topman Larry Ellison wordt steeds korter. Nam zijn bedrijf vorige week nog Siebel over, deze week trok hij zijn portemonnee voor het logistieke softwarebedrijf G-Log.

SAP niet onder de indruk van Oracle/Siebel

22-09-2005  De overname van Siebel door Oracle boezemt SAP geen angst in. SAP-topman Shai Agassi omschrijft de overname als een lange pitstop voor Siebel-gebruikers.

'IBM moet strategie zakelijke applicaties herijken'

16-09-2005  De overname van crm-leverancier Siebel door Oracle is de zoveelste indicatie dat de markt van zakelijke applicaties stilaan volwassen begint te worden. "Tegelijk opent die overname deuren voor SAP en SSA/Epiphany die tot voor kort gesloten bleven."

Access Control voor e-paspoorten: het gaat allemaal om vertrouwen

Voor het ontwikkelen en implementeren van een overheidsgericht security model, hebben veel landen ‘systems of trust’ gecreëerd om hun......

5 redenen waarom mobiele technologie enterprise authentication volledig gaat veranderen

Mobiele oplossingen hebben de manier waarop wij leven fundamenteel veranderd. Voor veel mensen zijn mobiele apparaten de vervanging voor camera’s voice......