Tag Oracle-applicaties

Oracle-applicaties

Alle artikelen met als tag Oracle-applicaties, hier gedefinieerd als: Applicatiesoftware van Oracle, deels zelf ontwikkeld deels verkregen door overnames (PeopleSoft, Siebel, Hyperion etc)..

+

Hiermeer samenhangend: Oracle Secure, Oracle Fusion Applications, JD Edwards, PeopleSoft, Hyperion, Siebel, Oracle EBS, Oracle Enterprise Manager, Oracle E-Business.

Meer tags
Alle artikelen over: Oracle-applicaties

Oracle ontdekt verborgen juwelen Siebel

28-10-2005  De overname van Siebel door Oracle kent nog even een hobbel doordat de Amerikaanse mededingingsautoriteit niet direct toestemming verleent, maar eerst nog een onderzoek wil. Ondertussen ontdekt Oracle onverwachte juwelen.

Goedkeuring overname Siebel door Oracle uitgesteld

26-10-2005  Antitrust onderzoekers hebben meer tijd nodig om de overname van Siebel door Oracle te onderzoeken. Het Amerikaanse Ministerie van Justitie moest gisteren beslissen of ze akkoord gaat met de overname of dat ze meer tijd nodig heeft.

Ongekende harmonie bij overname Siebel

21-10-2005  Jaren werken aan nieuwe en innovatieve crm- en bi-technologie en dan bij de presentatie daarvan alleen maar vragen krijgen over een overnamebod van Oracle. Het gebeurde op Siebel CustomerWorld.

Oracle ververst Peoplesoft-pakketten

06-10-2005  Oracle komt met nieuwe versies van Peoplesofts software. De databasefabrikant kreeg die pakketten in handen met de overname van die ERP-leverancier (bedrijfsautomatisering).

Begin van de laatste ronde

23-09-2005  De overname van crm-specialist Siebel door database- en -applicatieleverancier Oracle luidt de laatste ronde in van de consolidatie van grote softwarebedrijven. De bedrijfstoepassingen zijn voorlopig in handen van Microsoft, IBM, Oracle en SAP.

Larry Ellison is nog niet overname-moe

22-09-2005  Het wensenlijstje van Oracle-topman Larry Ellison wordt steeds korter. Nam zijn bedrijf vorige week nog Siebel over, deze week trok hij zijn portemonnee voor het logistieke softwarebedrijf G-Log.

SAP niet onder de indruk van Oracle/Siebel

22-09-2005  De overname van Siebel door Oracle boezemt SAP geen angst in. SAP-topman Shai Agassi omschrijft de overname als een lange pitstop voor Siebel-gebruikers.

'IBM moet strategie zakelijke applicaties herijken'

16-09-2005  De overname van crm-leverancier Siebel door Oracle is de zoveelste indicatie dat de markt van zakelijke applicaties stilaan volwassen begint te worden. "Tegelijk opent die overname deuren voor SAP en SSA/Epiphany die tot voor kort gesloten bleven."

Larry lijft Siebel in

16-09-2005  Het verlanglijstje van Oracle-ceo Larry Ellison wordt steeds korter. Na Peoplesoft heeft hij nu ook Siebel aan de haak geslagen. Daarvoor moet Oracle wel 5,85 miljard dollar op tafel leggen en nog goedkeuring krijgen van de antitrustautoriteiten.

Oracle koopt Siebel voor 5,85 miljard dollar

12-09-2005  Oracle Corporation neemt Siebel Systems over voor 10,66 dollar per aandeel. De overnamesom komt daarmee op 5,85 miljard dollar.

Datacenter: To buy or to build? That's the question!

Vroeg of laat komt uw organisatie voor de keuze te staan om een datacenter zelf te bouwen, uit te breiden of datacenterruimte in te kopen bij een externe......

Software-defined security architectuur

Het hedendaagse business-speelveld is afhankelijk van- en wordt gestuurd door data. Bedrijfsdata wordt op diverse manieren gebruikt en gedeeld; in de cloud,......