Oracle-applicaties | Tags | Computable.nl

Tag Oracle-applicaties

Oracle-applicaties

Alle artikelen met als tag Oracle-applicaties, hier gedefinieerd als: Applicatiesoftware van Oracle, deels zelf ontwikkeld deels verkregen door overnames (PeopleSoft, Siebel, Hyperion etc)..

+

Hiermee samenhangend: Oracle Secure, Oracle Fusion Applications, JD Edwards, PeopleSoft, Hyperion, Siebel, Oracle EBS, Oracle Enterprise Manager, Oracle E-Business.

Meer tags
Alle artikelen over: Oracle-applicaties

Oracle geeft klanten de keus

07-07-2006  Het adagium van Larry Ellison, ceo van Oracle, is dat van een kansspeler: “de winst die je behaalt is zo hoog, omdat het risico dat ook is”. De overnames van PeopleSoft en Siebel zijn zo goed als achter de rug, maar Fusion, het volgende grote...

Oracle biedt keuzes

30-06-2006  Gebruikers van applicaties van Siebel, PeopleSoft of JD Edwards zullen door Oracle zeker niet onder druk gezet worden over te stappen op Oracle Fusion. “Centraal staat dat we de klant een keuzemogelijkheid willen geven”, zegt sales director Benelux...

Oracle verlegt jachtterrein

24-02-2006  De acquisities van PeopleSoft, Siebel en een klein dozijn kleinere bedrijven uit de erp-sector zijn verwerkt, dus wat moet Oracle nog? Zelf baanbrekende nieuwe software schrijven? Er ligt al voor jaren werk aan het integreren van alle aangekochte...

Siebel-aandeelhouders geven goedkeuring overname

01-02-2006  De aandeelhouders van Siebel hebben de overname van het bedrijf door Oracle goedgekeurd. Hiermee zijn alle obstakels uit de weg geruimd om Siebel te integreren in Oracle.

Microsoft haakt met gratis hulpmiddel aan op Siebel

10-01-2006  Microsoft geeft gratis softwarecode vrij waarmee gebruikers verkoopdata uit Siebel-crmsystemen kunnen importeren in Outlook.

Oracle ontdekt verborgen juwelen Siebel

28-10-2005  De overname van Siebel door Oracle kent nog even een hobbel doordat de Amerikaanse mededingingsautoriteit niet direct toestemming verleent, maar eerst nog een onderzoek wil. Ondertussen ontdekt Oracle onverwachte juwelen.

Goedkeuring overname Siebel door Oracle uitgesteld

26-10-2005  Antitrust onderzoekers hebben meer tijd nodig om de overname van Siebel door Oracle te onderzoeken. Het Amerikaanse Ministerie van Justitie moest gisteren beslissen of ze akkoord gaat met de overname of dat ze meer tijd nodig heeft.

Ongekende harmonie bij overname Siebel

21-10-2005  Jaren werken aan nieuwe en innovatieve crm- en bi-technologie en dan bij de presentatie daarvan alleen maar vragen krijgen over een overnamebod van Oracle. Het gebeurde op Siebel CustomerWorld.

Oracle ververst Peoplesoft-pakketten

06-10-2005  Oracle komt met nieuwe versies van Peoplesofts software. De databasefabrikant kreeg die pakketten in handen met de overname van die ERP-leverancier (bedrijfsautomatisering).

Begin van de laatste ronde

23-09-2005  De overname van crm-specialist Siebel door database- en -applicatieleverancier Oracle luidt de laatste ronde in van de consolidatie van grote softwarebedrijven. De bedrijfstoepassingen zijn voorlopig in handen van Microsoft, IBM, Oracle en SAP.

Software-defined storage: het antwoord op de snelle toename in hoeveelheden ongestructureerde data

Hedendaagse organisaties investeren meer dan ooit tevoren in complexere technologieën als virtualisatie en cloud computing, om tegemoet te kunnen komen aan......

Next-generation data-driven applicaties alleen mogelijk dankzij software-defined storage-platform

Social, mobiele en big data applicaties spelen een steeds belangrijkere rol binnen uw zakelijke applicatieportfolio. Deze nieuwe apps hebben een......