Tag Salesforce

Salesforce

Alle artikelen met als tag Salesforce, hier gedefinieerd als: Cloud-gebaseerde CRM-service voor de integratie en verbetering van verkoopactiviteiten, marketinginspanningen en klantenservice..

+

Hiermeer samenhangend: Sales Cloud, Data.com, Service Cloud, Remedyforce, Chatter, Radian6, Force.com, Database.com, Heroku.

Meer tags
Alle artikelen over: Salesforce

Salesforce.com: 'Na SaaS gaan we nu PaaS grootmaken'

03-08-2007  Hans Brouwer is sinds afgelopen mei verantwoordelijk voor salesforce.com in de Benelux. Aan Computable vertelt hij dat zijn bedrijf, leverancier van online crm-toepassingen, het concept van Software-as-a-Service (SaaS) heeft grootgemaakt en nu van...

‘Na SaaS gaan we nu PaaS grootmaken’

03-08-2007  Hans Brouwer is sinds afgelopen mei verantwoordelijk voor salesforce.com in de Benelux. Aan Computable vertelt hij dat zijn bedrijf, leverancier van online crm-toepassingen, het concept van Software-as-a-Service (SaaS) heeft grootgemaakt en nu van...

Salesforce.com verwelkomt nieuwe regiodirecteur

17-07-2007  Hans Brouwer is de nieuwe Benelux-directeur van online crm-leverancier Salesforce.com. Hij rapporteert in deze functie direct aan Andrew Jacques, vice president Noord-EMEA.

Microsoft betreedt online CRM-markt

16-07-2007  Afgelopen week maakte Microsoft bekend dat het bedrijf zijn nieuwe crm-software in 2008 als webdienst gaat aanbieden. De prijs zal flink lager zijn dan die van concurrenten als Salesforce.com en Siebel.

Software is dood, leve de software

13-10-2006  Marc Benioff verklaarde ooit dat software dood moest. Nu verhuurt zijn bedrijf SalesForce software on-demand aan meer dan een half miljoen abonnees.

SaaS is over vijf jaar gemeengoed

14-09-2006  Software-as-a-Service heeft de toekomst. Salesforce.com-ceo Marc Benioff voorspelt dat over een aantal jaren software op de desktop dood is.

Informatica bouwt 'database-brug' naar Salesforce.com

24-05-2006  Informatica Corporation gaat een samenwerking aan met AppExchange van Salesforce.com. Het bedrijf geeft het klanten de mogelijkheid gegevens in hun databases makkelijk over te zetten naar de online crm-applicatie van Salesforce.com.

Google sluit zoek-appliance aan op bedrijfsapplicaties

20-04-2006  Google heeft zijn Search Appliance, voor het doorzoeken van bedrijfsnetwerken, voorzien van plugins voor enkele bedrijfsapplicaties. Het heeft hiervoor samenwerkingen gesloten met onder meer Cognos, Oracle, Cisco, Salesforce.com en SAS.

Uitval Salesforce.com geen probleem

10-02-2006  Dat het asp-concept (applications service provider) ook zijn minpunten heeft, blijkt nu de Amerikaanse leverancier van verkoopsoftware in dienstenvorm Salesforce.com in zes weken tijd te kampen heeft gehad met drie flinke onderbrekingen.

SAP komt met on-demand CRM

10-02-2006  Enkele dagen na de afsluiting van Oracles overname van Siebel en het op zwart gaan van Salesforce komt leverancier van zakelijke software SAP met een on-demand crm-systeem.

Wat is beter: MS Office of Google Apps?

Organisaties hebben als het gaat om productiviteitstoepassingen, e-mail en samenwerking – onder de verzamelnaam ‘office’ – nieuwe......

Proactief en voorspellend beheer

Leveranciers van beheertools en organisaties die IT-beheer uitvoeren prijzen veelvuldig hun proactief karakter. Maar is proactief beheer nog afdoende, kijkend......