Home
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie van Computable is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

System Center 2012

Wist je dat op dit moment meer virtuele servers dan fysieke servers worden uitgerold? Gedreven door de vraag naar lagere kosten en grotere efficiëntie heeft virtualisatie datacenters ingrijpend veranderd: niet langer de IT staat centraal, maar de applicatie. Nu is er een nieuw keerpunt in de industrie: cloud computing.

Selfservice met cloud computing

De opkomst van public en private cloud computing zorgt ervoor dat je voortaan in een selfservice-model applicaties en (virtuele) machines naar wens kunt inrichten. Je neemt af wat je wilt, schaalt op of af wanneer dat nodig is, en betaalt alleen voor wat je gebruikt. Kortom: IT als een dienst. Flexibel, dynamisch en (kosten)efficiënt.

Hoe houd je de regie?

Virtualisatie en cloud computing bieden je organisatie allerlei nieuwe kansen, maar veranderen ook ingrijpend de rol van de IT-afdeling. Hoe houd je de regie over alle fysieke, virtuele en cloud oplossingen? Hoe voldoe je aan de vraag naar nieuwe applicaties? En dat in een tijd waarin IT-budgetten overal onder druk staan? Bekijk ook de samenvatting van het RTL programma IT-Next voor meer informatie.

Microsoft System Center 2012

Met de lancering van System Center biedt Microsoft een nieuwe oplossing om je infrastructuur en applicaties in zowel fysieke, virtuele als cloud omgevingen integraal te beheren met toegankelijke tools.
Met Microsoft System Center 2012 kun je probleemloos IT-as-a-Service te introduceren in je bedrijf, en tegelijkertijd profiteren van de IT-investeringen die al zijn gedaan. Want met System Center krijg je dieper inzicht in je applicaties, betere controle, en kun je allerlei nieuwe applicaties aanbieden - zowel uit de cloud als on premise - op je eigen voorwaarden.

Kom naar de Private Cloud Launch

Wil je meer weten over Microsoft System Center 2012? En ontdekken wat de nieuwe System Center, Windows Server 2012 en de Microsoft oplossingen voor private clouds voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Kom dan naar de Private Cloud Launch op woensdag 23 mei in Fort Voordorp te Groenekan (omgeving Utrecht). Daar maak je in één dag kennis met de belangrijkste beheertrends, de nieuwste oplossingen, en de toekomst van je applicaties en infrastructuur. Schrijf je in voor de Private Cloud Launch


Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

Video

Toepassing van de cloud bij Talpa Digital

Applicaties rond tv-formats bij Talpa

Hoe Talpa de kijkers meer betrekt

Samenwerking Talpa met mediapartners

Visie SaaSplaza op veiligheid in de cloud

Visie SaaSplaza op evolutie cloud

SaaSplaza over de cloud-transformatie

SaaSplaza over de cloud-toekomst

Cloud belangrijker voor Winvision

Oplossing Winvision bij Serious Request

Migratie Winvision naar Hyper-V

Keuze Winvision voor Server 2012

Datacenter Breda naar private cloud

Het nieuwe werken bij Gemeente Breda

Migratie virtualisatie-platform Breda

Server 2012 bij Gemeente Breda

Cloud Computing in het onderwijs

Feiten over cloud computing

De gebruiker centraal

De weg naar IT als dienst

Kiezen tussen public of private cloud

Wat is IT on demand?

Duurzame cloud economie

Vertrouwde cloud omgeving

Beginnen met de cloud