Verdien ik wel genoeg?

Verdient u als ict'er wel genoeg? Doe mee aan het beloningsonderzoek van De Breed en Partners en ontvang een persoonlijke analyse van uw salaris en directe feedback over uw marktpositie.

Sinds 1992 voert het management consultancy bureau De Breed & Partners jaarlijks het Beloningsonderzoek Automatisering uit onder tienduizenden personen die werkzaam zijn binnen de ICT-branche. Binnen het onderzoek wordt niet alleen naar het bruto jaar/maandsalaris gekeken, maar ook naar de secundaire arbeidsvoorwaarden. Automatiseerders worden uitgenodigd om hun beloningsgegevens in te vullen. Als tegenprestatie ontvangt iedere deelnemer een gratis individuele analyse, aan de hand waarvan men een indruk kan krijgen van de persoonlijke marktwaarde.
 
De persoonlijke analyse is gespiegeld aan dat van collega's in dezelfde functie en met vergelijkbare achtergrond. Ook geeft de analyse factoren aan die de beloning sterk beïnvloeden. Naast ervaring en opleiding betreft dit aspecten die te maken hebben met de huidige werkgever. Naast de gratis persoonlijke analyse, krijgt u ook direct feedback over uw marktpositie, in de vorm van een dashboard na het invullen van alle vragen.
 
Heeft u al eerder meegedaan, dan is het nu ook mogelijk om oude gegevens op te vragen via een gebruikersnaam en wachtwoord. U hoeft dan niet meer de volledige enquête opnieuw in te vullen, maar alleen die gedeelten die in de afgelopen tijd veranderd zijn.
 
Vul de beloningsenquete in
 
Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter

Gerelateerde artikelen

22-01-09  ICT-salarissen zijn gestegen in 2008