Computable - online en in print

Computable is de online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie. Op deze pagina vind je informatie over de website en het gelijknamige magazine.

Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ict-professional en de ict-manager in hun werk. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps-, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden.

Uitgever: Roderick Wijsmuller
Hoofdredacteur: Sander Hulsman
Site manager: Jan Bosdriesz

Nadere informatie over de redactie is te vinden in het Colofon.
Adverteerders vinden meer informatie op Computable voor adverteerders.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief. Je ontvangt dan iedere werkdag rond 12:00 een samenvatting van het nieuws, achtergrond en opinie met links naar de complete berichten.

Magazine

Eén maal per maand wordt een selectie van de belangrijkste berichten afgedrukt in het magazine. Daarnaast brengt Computable regelmatig thema-gerichte dossiers en specials uit.
 
Computable Magazine wordt in een oplage van circa 25.000 exemplaren maandelijks in controlled circulation verzonden aan:
  • ICT-ers werkzaam in Nederland die als budgethouder, als formele eindbeslisser, ICT-specialist of vanuit een inkoopfunctie betrokken zijn bij de inkoop van ICT-producten en -diensten.
  • ICT-professionals die in een functie werkzaam zijn waar veel vraag naar is op de Nederlandse arbeidsmarkt.
  • Werknemers die als onderdeel van het Algemeen Management betrokken zijn bij de inkoop van ICT-producten en -diensten en daarmee budgethouder, medebeslisser of formele eindbeslisser zijn.
  • Studenten die een ICT-opleiding volgen, kunnen Computable de laatste zes maanden voor het afstuderen gratis ontvangen.

Abonneren op Computable Magazine kan via de aanmeldpagina.
Voor het wijzigen van het bezorgadres van Computable Magazine kun je terecht op Adreswijziging.

Whitepapers

De Computable IT Knowledge Base is de meest complete database van whitepapers, case studies en best practices over IT-onderwerpen. Geregistreerde bezoekers kunnen deze gratis downloaden, waarbij gezocht kan worden op onderwerp, branche, vakgebied en bedrijf. Voor aanbieders van whitepapers bestaan er diverse mogelijkheden hun whitepapers extra onder de aandacht te brengen en in contact te komen met de downloaders van hun whitepapers.

Netwerk van professionele ict'ers

Wil je profiteren van alle producten en diensten die Computable te bieden heeft, jezelf via een eigen pagina profileren op Computable.nl en/of contact leggen met andere ict-professionals en Computable- experts, maak dan je eigen account aan en sluit je aan bij het Computable-netwerk van professionele ict'ers.

Adverteren

Wil je adverteren bij Computable? Ga dan naar de adverteerderssite.

Contactgegevens

Computable
Stille Veerkade 27
2512 BE Den Haag

Telefoon: 070 313 00 70

Klantenservice: klantenservice@computable.nl
Adverteren: adverteren@computable.nl
Lezersreacties: lezers@computable.nl

Whitepapers: campaign@marqit.com
Persberichten: redactie@computable.nl

 

Bekijk op Google Maps
Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter