Computable iPhone- en Android-app

Het dagelijks nieuws van de ict-vaktitel Computable is ook te volgen via twee apps voor mobiele apparaten. Naast nieuwsberichten kunnen met de apps ook reacties uit de Computable-community op het nieuws worden gelezen.

De twee apps werden in eigen huis ontwikkeld. De basis van iPhone-app werd geprogrammeerd in HTML5. Vervolgens werd de app voorzien van een schil, waardoor deze functioneert op het besturingssysteem iOS van Apple. De Android-app werd als zogeheten native app geprogrammeerd.

Met de app hebben lezers van Computable alle nieuwsartikelen van de populaire site voor ambitieuze ict'ers en ict-managers ook onderweg onder handbereik. De artikelen kunnen door lezers eenvoudig met het eigen netwerk worden gedeeld via e-mail, LinkedIn of Twitter.

De Computable-apps zijn gratis en ook voor het lezen van de content wordt door gebruikers van de apps niet betaald. Deze dienst wordt gefinancierd uit de opbrengst van advertenties van ict-leveranciers en voor de doelgroep relevante ict-vacatures in de apps.

 De app voor gebruikers van een iPhone is verkrijgbaar via de App Store van Apple. Gebruikers van een Android-telefoon kunnen terecht bij Google Play. Voor de overige mobiele apparaten blijft de mobiele site mobiel.computable.nl operationeel.

 

Download de Iphone app Download de Android app
Deel dit artikel via LinkedIn
Deel dit artikel via Facebook
Deel dit artikel via Twitter