Portfolio
3.95

200 k unieke
bezoekers
p.m.

4.35

0,7miljoen
pageviews
p.m.

2.35

82 k geregistreerde
bezoekers

Al ruim 46 jaar is Computable de onafhankelijke informatiebron voor ICT-nieuws, -producten en -diensten in Nederland. Met Computable Magazine, computable.nl, white papers en de dagelijkse nieuwsbrief heeft Computable het hoogste bereik onder ICT-beslissers en -specialisten in Nederland. Computable wordt door lezers beoordeeld als de Nederlandse ICT-vaktitel met de beste redactionele content. Het nieuws wordt op eigentijdse wijze gebracht via een divers productportfolio. Tevens voert Computable met de ICT-barometer onderzoeken uit over arbeidsontwikkelingen, bedrijfsinvesteringen en marktsentiment. En staat de uitreiking van de Computable Awards bekend als het jaarlijkse branche netwerkevenement waar dé ICT-prijzen van het jaar worden uitgereikt.

computable computable

Product portfolio

 

Computable.nl

Het online platform voor dagelijks ICT-nieuws, marktontwikkelingen en business cases. Door een unieke samenwerking met 1.000 geselecteerde experts uit de ICT-markt wordt zeer inhoudelijke vakkennis over diverse thema's gedeeld en daarmee content gegenereerd voor circa 200.000 unieke bezoekers per maand. Computable.nl wordt vooral gewaardeerde door de hoogwaardige content en mogelijkheid om zowel algemeen nieuws als voor specifieke vraagstukken een antwoord te vinden via bijvoorbeeld white papers, business cases en achtergrondartikelen.

Computable.nl leent zich uitstekend voor content marketing campagnes om naamsbekendheid te versterken, leads te genereren en de interactie op te zoeken met de doelgroep. Door de sterke community kan een dialoog gestart worden om bijvoorbeeld feedback te krijgen uit de markt en uzelf te profileren als kennispartner van een bepaald onderwerp.

Computable Magazine

Computable Magazine is het managementblad voor ICT-managers en -beslissers. Met een verschijning van 9 keer per jaar en een oplage van circa 14.000 worden maandelijks specifieke thema's uitgelicht via dossiers, ondersteunend met onderzoeken, verdiepende artikelen, interviews en praktijkcases. Het vakblad biedt lezers een zeer gedetailleerd overzicht van ICT-projecten, marktontwikkelingen en ondersteunt ICT-beslissers gedurende het oriëntatietraject van ICT-diensten en producten.

Channelweb

Channelweb is de nieuwssite voor ICT-resellers en distributeurs in het ICT-distributiekanaal. De site is een belangrijke bron voor resellers en distri's om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen het ICT-distributiekanaal.

 

Whitepapers

Computable beschikt over een whitepaper library met meer dan 1.400 white papers. De bibliotheek leent zich uitstekend voor lead generatie campagnes of als onderdeel van content marketing campagnes. Doordat bezoekers bij het downloaden van een whitepaper hun persoonsgegevens achterlaten krijgt u inzicht in uitgebreide zakelijke profielen, interessegebieden en kunt u potentiële nieuwe klanten werven.

Nieuwsbrief

De Computable nieuwsbrief wordt dagelijks gelezen door 37.000 abonnees en voorziet hen met een update van het laatste IT-nieuws .

Computable Awards

Elk jaar reikt Computable in november dé belangrijkste ICT-prijzen van het jaar uit tijdens een avondvullende awardshow. Gedurende de avond worden prijzen uitgereikt in diverse categorieën waaronder; CEO van het jaar, ICT-project van het jaar en cloud-aanbieder van het jaar, etc. Het event wordt jaarlijks door circa 450 genodigden bezocht en aangegrepen als netwerkmoment voor de gehele branche. Aanwezigen zijn o.a. CIO's, CEO's, marketing directeuren, en projectmanagers.

Mobiele app

De Computable app geeft lezers ook onderweg toegang tot het laatste IT-nieuws. De app is beschikbaar voor Android & IOS.

Computable verschijnings tabel 2016

 

Doelgroep en bereik

 

Lezers van Computable zijn IT-beslissers en -professionals die werkzaam zijn in allerlei branches in Nederland. Veelvoorkomende functies zijn o.a.: CIO, ICT-Projectleider, ICT Manager en Security Manager. De doelgroep is hoog opgeleid en hebben een gemiddelde leeftijd van 40/50 jaar. Naast het bereik van beslissingsbevoegden wordt Computable.nl veelvuldig gelezen door ICT-specialisten die vanuit hun functie een adviserende rol hebben richting het management en/of medebeslisser zijn bij ICT-aankooptrajecten.

Computable.nl is met circa 200.000 unieke bezoekers de grootste ICT-website van Nederland. Met daarnaast ook nog een bereik van 14.000 blad abonnees en 37.000 nieuwsbrief abonnees is Computable de meest gelezen ICT-vaktitel van Nederland. Wij streven ernaar een compleet platform te bieden om niet alleen op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, maar ook ter ondersteuning van het oriëntatietraject.

 

Naast achtergrondartikelen, insights en praktijkcases beschikt Computable over een expertpanel van ruim 1.000 experts die vanuit opinieartikelen en expertverslagen de laatste trends/ontwikkelingen uit de branche toelichten en meer technische diepgang kunnen bieden. Door de sterke kennis van deze experts kunnen ICT'ers online de dialoog met elkaar aangaan.

2.35

200 k unieke
bezoekers
p.m.

3.95

750 k pageviews
p.m.

2.30

22 k abonnees
vakblad
p.m.